GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE 6510tl

bu anakart göre pz kasa almanız lazım. biliyorsunuzdur diye varsayıyorum. bu anakartın b850'de çıktı diye biliyorum. bütçe varsa b850 al derim
Hocam valla daha işlemci ve ram almam lazım bütçeyi iyi kullanmaya çalışıyorum bu paylaştığım anakartı aldım aslında.

Kasam bu destekliyor olması lazım. 7500f + 5070ti yapacağım ilerde 3d düşünüyorum

Hocam valla daha işlemci ve ram almam lazım bütçeyi iyi kullanmaya çalışıyorum bu paylaştığım anakartı aldım aslında.

Kasam bu destekliyor olması lazım. 7500f + 5070ti yapacağım ilerde 3d düşünüyorum
valla pcie 5.0 o kadar farkettiriyorsa asus tuf b850m plusa yönelmeyi düşünüyorum

B850m force varken niye bu anlamadım ki.

B850m force varken niye bu anlamadım ki.
Port sayısı, VRM sayısı fazla olduğu için ve büyük tam boy kart. Büyük ekran kartları için iyi altta kablolara değmez zarar vermez.

Port sayısı, VRM sayısı fazla olduğu için ve büyük tam boy kart. Büyük ekran kartları için iyi altta kablolara değmez zarar vermez.
Bu dedikleriniz çok doğru hocam tercih etme sebebi oluyor ama pcie4 olduğu için şuan başka kart bakmayı düşünüyorum.

iptal edip b850m force alınır mı? ?
Yapay zeka sordum RX 9070 XT gibi güçlü kart için B850M Force dedi. İlerisi için yatırım diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu dedikleriniz çok doğru hocam tercih etme sebebi oluyor ama pcie4 olduğu için şuan başka kart bakmayı düşünüyorum.
Bende aynı. Şu an için devasa bir fark yok fakat ilerisi için eski olacak. Anakart 2022'de çıkmış.

3 tane M.2 yerine veya 4 tane PCI-E yerine bir tane PCI-E 5.0 yapsalarmış. Bir de bunun AX versiyonuda olacaktı tam fiyat performans anakart olurmuş.

Güzel fiyat fakat böyle güçlü sisteme eski kart almazdım.

Yapay zeka sordum RX 9070 XT gibi güçlü kart için B850M Force dedi. İlerisi için yatırım diyor.

Bende aynı. Şu an için devasa bir fark yok fakat ilerisi için eski olacak. Anakart 2022'de çıkmış.

3 tane M.2 yerine veya 4 tane PCI-E yerine bir tane PCI-E 5.0 yapsalarmış. Bir de bunun AX versiyonuda olacaktı tam fiyat performans anakart olurmuş.

Güzel fiyat fakat böyle güçlü sisteme eski kart almazdım.
Bahsettiğiniz ekran kartı sorunu 5090 ile dahi olmuyormuş yani gönül rahatlığı ile tercih edilir gibi.

9070xt Nitro modelini takınca 4cm boşluk kalıyormuş.

Bahsettiğiniz ekran kartı sorunu 5090 ile dahi olmuyormuş yani gönül rahatlığı ile tercih edilir gibi.

9070xt Nitro modelini takınca 4cm boşluk kalıyormuş.
Bende B840M H var daha güncel anakart zaten 4.0 x16 şeklinde kullanıyorum. Tek sıkıntısı küçük kabloları ezerek kullanıyorum. Ondan ATX kart bakıyorum böyle rahat yayla gibi olsun. Kablolaması bile zor oluyor. Anakartta ekran kartı sökmeden kablo sökemiyorum.

Şu Amazon kodları olsaydı şu an bak o zaman bedava fiyata gelirdi eksikliğine bakılmazdı.

siz naptınız hocam iade edecekmisiniz
Hocam ben etmeyi düşünüyorum ama forceda tercih etmeyeceğim sanırım. Atx olması gerçekten önemli kabloları sıkış tıkış hiç sevmiyorum ve işkence oluyor. Pcie5 beyaz atx bişi kovalayacağım.

Bende B840M H var daha güncel anakart zaten 4.0 x16 şeklinde kullanıyorum. Tek sıkıntısı küçük kabloları ezerek kullanıyorum. Ondan ATX kart bakıyorum böyle rahat yayla gibi olsun. Kablolaması bile zor oluyor. Anakartta ekran kartı sökmeden kablo sökemiyorum.
İşte o sorun olmuyor sanırım kasa ön pinlerinden bahsediyorsun onlara temas etmiyor bu kart zamlanır ama b650 yine düşer ben tavsiye ediyorum 4 faz farkını dert etmeyin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,891
Üyeler
195,192
Son üye
kasvaa
Geri