Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
131
Arkadaşlar selamlar.

Aracıma Stage 1 yazılım yaptırmak istiyorum. Çeşitli yerlerle görüştüm. Daha önce yaptırmış olan veya güvenilir bir yer önerebilecek var mı?

Şu ana kadar konuştuğum yerlerden bazıları: Dr. Ecu, RSA, 2CR, Demirkıran ECU, Ecufast.

2cr ankara gerisi hikaye

2cr ankara gerisi hikaye
Hocam orası da 15k dedi diğer taraflarda 5-6k genelde o bir düşündürdü beni.

Evet dyno önemli ama safi yazılım stage 1. 2 kat fiyat farkına değer mi bilemedim

Hocam orası da 15k dedi diğer taraflarda 5-6k genelde o bir düşündürdü beni.

Evet dyno önemli ama safi yazılım stage 1. 2 kat fiyat farkına değer mi bilemedim
serhat ve ekibi işlemleri baya pahalı yapıyorlar.ama diğer firmalara göre daha kurumsallar.işçilikleri laylaylom değil.ve popüler oldukları için fiyat da pahalı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

serhat ve ekibi işlemleri baya pahalı yapıyorlar.ama diğer firmalara göre daha kurumsallar.işçilikleri laylaylom değil.ve popüler oldukları için fiyat da pahalı oluyor.
araç ne bu arada

araç ne bu arada
Hocam doğrudur dediğinizi çoğu forumda da söylüyorlar. Fakat son zamanlarda biraz fazla harcama yaptım araca; ağır bakımları tam şuanda.

Golf 6 1.4 TSI var

2cr, ama şahsen o araca yaptırmam yazılım falan değmez

araç ne bu arada
2cr fiyatları öyle ben izmirdeyim banada öyle rakamlar çektiler ankarada olsam kesinlikle 2cr giderim işleri güzel ve arkasındalar 5 6 lirayada yazdırırsında sonra problem olursa ihale sende kalır bu adamlar başarılı biraz fazla ver temiz bin hatta imkan varsa biraz daha doldur hibrit vs öyle yazdır aracı daha keyifli olur stg1 yerine

Hocam doğrudur dediğinizi çoğu forumda da söylüyorlar. Fakat son zamanlarda biraz fazla harcama yaptım araca; ağır bakımları tam şuanda.

Golf 6 1.4 TSI var
122 lik olan mı

Aracın km yüksektir diye düşündüm yaşıda belli, ağır bakım yapılmış olsada daha detaylı bakılması lazım. sonrasında ekstra sorunlarda çıkarabilir. Birde 2cr nın sitesine girip bakınca çok ekstrem bir güç artışı olmayacak illaki fark edilir ama o riske girmeye gerek var mı bilemedim. Dediğim gibi araç yaşı ve km düşünerek söylüyorum. He illa yaptırcam diyorsanda 2cr de yaptırırım konuşurum onlar zaten bu işin bence en iyisi zaten kontrol ederler araç uygun değilse yapmayalım da derler

Arkadaşlar araç 1.5 senedir bende en az 200-250 bin civarında ( Direksiyon kutusu, zincir seti, dsg, turbo bakımı vs. ) bir revizyon yapıldı araca ondan dolayı da alt devirleri canlandırmak istiyorum. Kondisyon olarak bir sıkıntım yok en son yaptırdığım işlemlerde kontrolden geçti araç.

2cr fiyatları öyle ben izmirdeyim banada öyle rakamlar çektiler ankarada olsam kesinlikle 2cr giderim işleri güzel ve arkasındalar 5 6 lirayada yazdırırsında sonra problem olursa ihale sende kalır bu adamlar başarılı biraz fazla ver temiz bin hatta imkan varsa biraz daha doldur hibrit vs öyle yazdır aracı daha keyifli olur stg1 yerine

122 lik olan mı
Aynen hocam 122'lik

Arkadaşlar araç 1.5 senedir bende en az 200-250 bin civarında ( Direksiyon kutusu, zincir seti, dsg, turbo bakımı vs. ) bir revizyon yapıldı araca ondan dolayı da alt devirleri canlandırmak istiyorum. Kondisyon olarak bir sıkıntım yok en son yaptırdığım işlemlerde kontrolden geçti araç.

Aynen hocam 122'lik
122 lik canavar bence cooler dp hıbrıt stag2 yapıp gecın öyle cıkar tadı

Arkadaşlar selamlar.

Aracıma Stage 1 yazılım yaptırmak istiyorum. Çeşitli yerlerle görüştüm. Daha önce yaptırmış olan veya güvenilir bir yer önerebilecek var mı?

Şu ana kadar konuştuğum yerlerden bazıları: Dr. Ecu, RSA, 2CR, Demirkıran ECU, Ecufast.
2cr de 28hp artıyor 150hp oluyor performansı fark edersin ama 15k eder mi bence etmez pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,466
Üyeler
190,045
Son üye
YusufHeimer
Geri