Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

122 lik canavar bence cooler dp hıbrıt stag2 yapıp gecın öyle cıkar tadı
Hocam açıkçası hazır her şeyi yenilemişken fazla masrafa girmeyip çıtırından bir yazılım düşünüyorum şuanlık :) Önümüzdeki sene elden çıkarmayı düşünüyorum nasipse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2cr de 28hp artıyor 150hp oluyor performansı fark edersin ama 15k eder mi bence etmez pahalı
Bencede hocam.

Genel olarak durum aşağıdaki gibi:

1773262771489.webp

1773262791638.webp

Hocam açıkçası hazır her şeyi yenilemişken fazla masrafa girmeyip çıtırından bir yazılım düşünüyorum şuanlık :) Önümüzdeki sene elden çıkarmayı düşünüyorum nasipse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede hocam.

Genel olarak durum aşağıdaki gibi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
seneye satıcaksanız hiç bulaşmayın boşuna 15 k vermeyin stg1 için

arkadasın dedigi gibi cr iyidir serhat reis güzel biridir youtubeden videolarına bakın görürsünüz ama satacaksanız aracı bulasmayın

Mekan hakkında bir öneri yapamayacağım ancak kısa süre sonra satılacak olan bir araca Stage 1 yaptırmak bana mantıklı gelmedi. Sonuçta satarken değerini arttırmayacak. Hatta bence satışını zorlaştıracak. Çünkü nereye yaptırırsan yaptır yazılım çoğu kişi tarafından risk olarak görülüyor.

Biz passata yaptırdık ecumaster Ankarada varmı bilmiyorum.

Mekan hakkında bir öneri yapamayacağım ancak kısa süre sonra satılacak olan bir araca Stage 1 yaptırmak bana mantıklı gelmedi. Sonuçta satarken değerini arttırmayacak. Hatta bence satışını zorlaştıracak. Çünkü nereye yaptırırsan yaptır yazılım çoğu kişi tarafından risk olarak görülüyor.
Hocam 1 sene azami bir süre farklı planlar var ondan dolayı daha da uzayabilir. Yazılım bilindiği gibi aracı tüketen bir şey değil, tamamen sürücüye bağlı. Yazılımsız bir şekilde yüksek devirde pistonu da kırabilirsin. Dediğim gibi amacım alt deviri canlandırmak ve yakıttan ekonomisini arttırmak. Aracın düzenli olarak obd’den kontrolünü sağlıyorum ara sıra log alıp değerleri tutuyorum. Ondan dolayı benim tarafımda endişe etmeye gerek yok gibi :)

Hocam 1 sene azami bir süre farklı planlar var ondan dolayı daha da uzayabilir. Yazılım bilindiği gibi aracı tüketen bir şey değil, tamamen sürücüye bağlı. Yazılımsız bir şekilde yüksek devirde pistonu da kırabilirsin. Dediğim gibi amacım alt deviri canlandırmak ve yakıttan ekonomisini arttırmak. Aracın düzenli olarak obd’den kontrolünü sağlıyorum ara sıra log alıp değerleri tutuyorum. Ondan dolayı benim tarafımda endişe etmeye gerek yok gibi :)
İyi bir yazılımın zararı olmadığını ben de biliyorum o konuda sıkıntı yok hocam.
Param olsa bir G20 alıp Stage 1 ile 280 hp kullanırım. :kizginpeepo:

Buradaki asıl mevzu alıcıların çoğunluğunun yazılıma karşı ön yargılı olmaları. Nihayetinde oynanmış araç stok araca göre zor satılır.

İyi bir yazılımın zararı olmadığını ben de biliyorum o konuda sıkıntı yok hocam.

Buradaki asıl mevzu alıcıların çoğunluğunun yazılıma karşı ön yargılı olmaları. Nihayetinde oynanmış araç stok araca göre zor satılır.
Hocam dediğiniz doğru ama Golf piyasası tarafında işler biraz garip ilerliyor :D
Araç bakımlıysa ve bu tarz ekstraları varsa ayrıca almak istiyorlar.

Çoğu yer 1 sefere mahsus orijinal yazılıma döndürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,353
Üyeler
190,193
Son üye
rcLachowSki
Geri