yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 757
SELAMÜN ALEYKÜM
Çift monitör hevesim vardı geçenlerde daha yeni 2. Monitörümü aldım fakat çokta gerekli olmadığını fark ettim ve bunun yerine tek büyük 34,40 inç monitör almaya karar verdim.elimdeki bu monitörleri kaça satbilirim.(sıfır aldım ikisininde kutusu faturası kitapcıkları duruyor)
Bunu alalı daha 1 hafta olmadı ölü piksel yok fakat coil whine sesi mevcut (monitöre kulağını yaklaştırınca fark ediliyor) o yüzden ucuza verebilirim piyasasının
www.epey.com
Bunu bayadır kuşlanıyorum 1 ölü piksel vardı sanırım üst köşe taraflarında.
www.epey.com
Çift monitör hevesim vardı geçenlerde daha yeni 2. Monitörümü aldım fakat çokta gerekli olmadığını fark ettim ve bunun yerine tek büyük 34,40 inç monitör almaya karar verdim.elimdeki bu monitörleri kaça satbilirim.(sıfır aldım ikisininde kutusu faturası kitapcıkları duruyor)
Bunu alalı daha 1 hafta olmadı ölü piksel yok fakat coil whine sesi mevcut (monitöre kulağını yaklaştırınca fark ediliyor) o yüzden ucuza verebilirim piyasasının
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bunu bayadır kuşlanıyorum 1 ölü piksel vardı sanırım üst köşe taraflarında.
Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.