Gamermarkt icra davası açmış

lux739

80+
Reaksiyon skoru
21
Yaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım

Yaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım
erken ödersen indirim olur

Hocam gamemarkt böyle işlerle uğraşıyor, eskiden riot hesaplarini satıp geri alabiliyordun . Ben hep sattım hiç geri almadım sorun yaşamadım da arkadaşına söyle hesabı geri versin o zaman halloluyor

dolandırıcı sandığım için 3-5 aydır mesajlarına ve aramalarıma bakmadım avukatın
burodan destek alman daha mantıklı ama sen zaten tel açmaayip borcu kabul etmiş sayılmışssın itiraz sürende ve indirimli ödeme süren dolmuş sanırım

Hocam gamemarkt böyle işlerle uğraşıyor, eskiden riot hesaplarini satıp geri alabiliyordun . Ben hep sattım hiç geri almadım sorun yaşamadım da arkadaşına söyle hesabı geri versin o zaman halloluyor
al sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyı

al sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyı
Gamermarkt ile görüş durumu anlat kabul ederlerse hesabi geri alırsın "arkadasindan" verirsin kabul etmezlerse geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun hukuken nasıl olur bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama babana bile güvenmemen gerekiyor maalesef umarım sorununu çözersin

İcraya geri itiraz et dilekçe ver öyle yapınca ben bir şey olmuyor diye biliyordum. Eskiden böyleydi şuan ne durumda bilmiyorum ama olaylar.

İtiraz süresi geçtiyse borcu kabul etmiş sayılırsın, ödemezsen bir süre sonra haciz yoluyla almaya çalışırlar ve sürekli faiz biner.

İtiraz süresi geçmediyse geç olmadan itiraz et.

İtiraz süresi geçtiyse borcu kabul etmiş sayılırsın, ödemezsen bir süre sonra haciz yoluyla almaya çalışırlar ve sürekli faiz biner.

İtiraz süresi geçmediyse geç olmadan itiraz et.
dedigim gibi itiraz suresi gecti, odemem sart o zaman

hayat bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri