erken ödersen indirim olurYaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım
burodan destek alman daha mantıklı ama sen zaten tel açmaayip borcu kabul etmiş sayılmışssın itiraz sürende ve indirimli ödeme süren dolmuş sanırımdolandırıcı sandığım için 3-5 aydır mesajlarına ve aramalarıma bakmadım avukatın
al sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyıHocam gamemarkt böyle işlerle uğraşıyor, eskiden riot hesaplarini satıp geri alabiliyordun . Ben hep sattım hiç geri almadım sorun yaşamadım da arkadaşına söyle hesabı geri versin o zaman halloluyor
Gamermarkt ile görüş durumu anlat kabul ederlerse hesabi geri alırsın "arkadasindan" verirsin kabul etmezlerse geçmiş olsunal sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyı
İtiraz süresi geçtiyse borcu kabul etmiş sayılırsın, ödemezsen bir süre sonra haciz yoluyla almaya çalışırlar ve sürekli faiz biner.al sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyı
dedigim gibi itiraz suresi gecti, odemem sart o zamanİtiraz süresi geçtiyse borcu kabul etmiş sayılırsın, ödemezsen bir süre sonra haciz yoluyla almaya çalışırlar ve sürekli faiz biner.
İtiraz süresi geçmediyse geç olmadan itiraz et.
uyap a girip kontrol et belli olurdedigim gibi itiraz suresi gecti, odemem sart o zaman