10k bütçe ile 1440p monitör önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,416
Amaç oyun, ağırlıklı hikaye ama fps de oynuyorum 1440p ve minimum 200hz olsa güzel olur, minimum 6 taksit önerilerini bekliyorum. Beyaz olma imkanı olursa süper olur hali hazırda kullandığım amazondaki philips evnia 27m2n3501pa modelini önermeyin 3. kez iade edeceğim yarın.

aoc almak istemiyorum nedense, parça kalitesi hiç hoşuma gitmiyor.

Amaç oyun, ağırlıklı hikaye ama fps de oynuyorum 1440p ve minimum 200hz olsa güzel olur, minimum 6 taksit önerilerini bekliyorum. Beyaz olma imkanı olursa süper olur hali hazırda kullandığım amazondaki philips evnia 27m2n3501pa modelini önermeyin 3. kez iade edeceğim yarın.

KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör

O kadarda degil hocam bir kere ne olursa olsun marka KTC ben güvenemiyorum:D
Marka hakkında bilginiz olmadığı için ben o bildiğin markalardan dört ayda on adet denedim Lenovo’nun 12.000 TL şu an altı adet ölü piksel çıktı Asus’ta Işık sızması çıktı vievsonicte bir ay sonra beyaz bir damga gibi leke oluştu Ktc bir çok markaya ekran üretiyor araştırma yapmadan neyin ne olduğu anlaşılmaz

Marka hakkında bilginiz olmadığı için ben o bildiğin markalardan dört ayda on adet denedim Lenovo’nun 12.000 TL şu an altı adet ölü piksel çıktı Asus’ta Işık sızması çıktı vievsonicte bir ay sonra beyaz bir damga gibi leke oluştu Ktc bir çok markaya ekran üretiyor araştırma yapmadan neyin ne olduğu anlaşılmaz
Neden ucuz peki hocam.

Neden ucuz peki hocam.
Ucuz değil ki fiyatı normal öbürleri kazık bundan kötüler ve kazık %100 kar etmeye çalışıyorlar 5000 TL’ye mal olmuş 10.500 yazmışlar neymiş markaymış Ktc de Marka yeri gelir Asus a ekran Üretir en bilinen markalar LG’ye Samsung’a ekran Üretir Ktc komple bir Üretici duymamış olabilirsin Lenovo ekran üreticisi değil alır KT C’den üzerine Lenovo yazar 6500 TL’ye mal olmuştur 12.500 TL yazar hâlbuki Üretici değil bir şey değil

Philpsi beğenmiştiniz neden iade ettiniz?

180hz hocam az daha yüksek bir model arıyorum birazda
Hocam yakın zamanda 6.8den aldım. Ekranın görüntüsü gayet guzel.Bendekinde ghosting , ışık sızması, ölü pixel vb hiç bir sıkıntı yok. Monitörden çok anlamam ama 10 bin verip giriş seviye bilindik markalari almak yerine bu markaya şans verdim ve fazlaca memnun kaldım. Çokça kullanilan, tavsiye edilen bir model zaten. Ayrıca logo değişti panel 200+10 Hz bilginiz olsun.

Geri