Yardım 1 milyona altın mı alayım faiz mi ?

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.
4-5 ay ise faiz daha mantıklı
ortalama 100-120 bin ana paraya eklenmiş olur

çok geç kaldın altını almak için ama zararın neresinden dönersen kar eger altını alıp bozdurmayacaksan altın al ama o altınlara bozdurup borc kapatacaksa hic alma

4-5 ay ise faiz daha mantıklı
ortalama 100-120 bin ana paraya eklenmiş olur
Hocam hepsine altın alırsam 5-6 ay sonra birazını bozduracağım elimde nakit olması için ama yaklaşık 400-450ksı altında durucak evlenene kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok geç kaldın altını almak için ama zararın neresinden dönersen kar eger altını alıp bozdurmayacaksan altın al ama o altınlara bozdurup borc kapatacaksa hic alma
Hocam 400-450k sanırım 1 sene altında durur gerisini kullanırım ama altında kalmaz

bunları evleneceğin kadına sorsan daha iyi değil mi hoca, hayat kuracağın kişi ya hani :D

Geçen haftasonu o kadar olay olmasına rağmen oynamadı altın.Eğer altın artması gereken yerde artmıyorsa tehlikeli yerdedir bence.

bunları evleneceğin kadına sorsan daha iyi değil mi hoca, hayat kuracağın kişi ya hani :D
O da benim gibi kararsız olabilir mi hocam ? xd illa her şeyi açtığım konuda mı belirteyim

Altın al, faiz bir sürü bela getirir başına.
Helal haram konusunda mı söylüyorsunuz hocam

Geçen haftasonu o kadar olay olmasına rağmen oynamadı altın.Eğer altın artması gereken yerde artmıyorsa tehlikeli yerdedir bence.
Uzak mı durulmalı

O da benim gibi kararsız olabilir mi hocam ? xd illa her şeyi açtığım konuda mı belirteyim

Helal haram konusunda mı söylüyorsunuz hocam

Uzak mı durulmalı
Hocam askerde bir astsubayım vardı. Hoca dedi elimde para vardı şeytana uydum faize koydum. Faizden o zamanın parasıyla 3 bin tl gelecekse iki ay içinde yok arabam bozuldu yok beyaz eşya bozuldu şu bozuldu derken faizden gelen paradan fazla para gitti. Dersimi aldım hemen faizi iptal ettim demişti. İnançlı bir insansan hem büyük günahlardan, hem de bunun günahın temizlenmesi adına Allah cc bele yollayabiliyor boş ver. Altın helal ve temiz.

biraz bekle altını beklerkende faize at şuan ne olacagı hic belli degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri