ASRock Challenger vs Sapphire Pulse

gokay339

80+
Reaksiyon skoru
2
ASRock Challenger vs Sapphire Pulse siz olsanız hangisini alırdınız ?
RX 9060XT almayı düşünüyorum , bu iki marka arasında fark var mı ?

Pek bilgim yok o yüzden merak ediyorum

ASRock Challenger vs Sapphire Pulse siz olsanız hangisini alırdınız ?
RX 9060XT almayı düşünüyorum , bu iki marka arasında fark var mı ?

Pek bilgim yok o yüzden merak ediyorum
swift farken ikisi de alınmaz indirim de var çök bence.

swift farken ikisi de alınmaz indirim de var çök bence.
bana 3 markadan biri lazım hocam.
9070xt de alabilirim tam net değil.
Gigabyte vs Sapphire vs ASRock

bana 3 markadan biri lazım hocam.
9070xt de alabilirim tam net değil.
Gigabyte vs Sapphire vs ASRock
Üçü de güzel kart üretiyor ama 2 fanlı olarak alabileceğin en iyi model XFX swift. Bu 9070xt için de geçerli 9070xt swift de çok iyi soğutma konusunda , sıralayacak olursak en iyisi sapphire sonra asrock sonra da gigabyte. Ha soğutma performansından bahsediyorum yoksa alacağın tüm kartlar aynı performansı verir. Asrock taichi alabileceğin en iyi 9070xt soğutma anlamında ama sapphirenin fiyat/performans oranı daha yüksek olduğu için 1. sıraya onu koydum.

Üçü de güzel kart üretiyor ama 2 fanlı olarak alabileceğin en iyi model XFX swift. Bu 9070xt için de geçerli 9070xt swift de çok iyi soğutma konusunda , sıralayacak olursak en iyisi sapphire sonra asrock sonra da gigabyte. Ha soğutma performansından bahsediyorum yoksa alacağın tüm kartlar aynı performansı verir. Asrock taichi alabileceğin en iyi 9070xt soğutma anlamında ama sapphirenin fiyat/performans oranı daha yüksek olduğu için 1. sıraya onu koydum.
elinize sağlık hocam teşekkürler .
ASRock taichi modelleri ortalama 3 4k daha pahalı gördüğüm kadarıyla.
ASRock challanger modelini diğerleriyle kıyaslayabilir misiniz ? tekrardan siz olsanız hangisini alırdınız.

Muhtemelen % 1 2 lik bir soğutma performansı vardır diye tahmin ediyorum (cahilim)

ASRock challanger modelini diğerleriyle kıyaslayabilir misiniz ? tekrardan siz olsanız hangisini alırdınız.

Muhtemelen % 1 2 lik bir soğutma performansı vardır diye tahmin ediyorum (cahilim)
9060XT de bence ucuz olanı alman lazım.
9070XT de ise Pulse genelde ucuz oluyor ve baya iyi bir model, alınır.

Vallahi hocam dediğiniz gibi %1-2 lik farklar var :D ama iş xfx swifte gelince hem çok soğuk hem de sessiz çalışıyor. Ben olsam sapphire pulse alırdım ÇÜNKÜ sapphire pulse rx7800xt kullanıyorum ve memnunum :D soğutması başarılı oynadığım çoğu oyunda ekran kartım fan bile açmıyor çünkü 53-54 dereceleri geçmiyor. En son cb2077 de fan açmıştı fan sesini de pek duymuyordum.

9060XT de bence ucuz olanı alman lazım.
9070XT de ise Pulse genelde ucuz oluyor ve baya iyi bir model, alınır.
yorumun için teşekkürler , muhtemelen 9070xt alıcam gibi
Sapphire pulse - Gigabyte - ASRock challanger bu modeller arasında 1k 2k falan oynadığı için en iyisi hangisiyse onu almak isterim.
Yorumlarınıza açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi hocam dediğiniz gibi %1-2 lik farklar var :D ama iş xfx swifte gelince hem çok soğuk hem de sessiz çalışıyor. Ben olsam sapphire pulse alırdım ÇÜNKÜ sapphire pulse rx7800xt kullanıyorum ve memnunum :D soğutması başarılı oynadığım çoğu oyunda ekran kartım fan bile açmıyor çünkü 53-54 dereceleri geçmiyor. En son cb2077 de fan açmıştı fan sesini de pek duymuyordum.
sağol yorumun için hocam , Sapphire pulse - Gigabyte - ASRock challanger bu 3 model arasında 1k 2k fiyat oynadığı için kafam karıştı iyice :D.
Aralarında en ucuzu asrock sonra sapphite sonra gigabyte.

muhtemelen sapphire ve asrock alıcam

yorumun için teşekkürler , muhtemelen 9070xt alıcam gibi
Sapphire pulse - Gigabyte - ASRock challanger bu modeller arasında 1k 2k falan oynadığı için en iyisi hangisiyse onu almak isterim.
Yorumlarınıza açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağol yorumun için hocam , Sapphire pulse - Gigabyte - ASRock challanger bu 3 model arasında 1k 2k fiyat oynadığı için kafam karıştı iyice :D.
Aralarında en ucuzu asrock - sapphite - gigabyte.

muhtemelen sapphire ve asrock alıcam
Pulse, challanger ve gaming oc den daha iyi

muhtemelen 9070xt alıcam gibi
Yorumlarınıza açığım
Sen hazır sistem mi alıyorsun yoksa dümdüz kart mı ? hazır sistem almıyorsan 9060xt için de 9070xt için de en mantıklı tercihler XFX swift. 9070xt için indirim bitmiş o yüzden en ucuzuna yönelmek en mantıklısı ha 1-2k fazla vereyim soğutması iyi olsun diyorsan yine 1-2 model var.

Sen hazır sistem mi alıyorsun yoksa dümdüz kart mı ? hazır sistem almıyorsan 9060xt için de 9070xt için de en mantıklı tercihler XFX swift. 9070xt için indirim bitmiş o yüzden en ucuzuna yönelmek en mantıklısı ha 1-2k fazla vereyim soğutması iyi olsun diyorsan yine 1-2 model var.
Pulse, Swift den de daha iyi. Hatta mercury den bile

sadece kart alıcam hocam , bu saydığım 3 modelin fiyatları kafa kafaya.
aralarında 500tl 1k falan fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,179
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri