Hepsiburada resmi satıcısından Roborock S8 Pro aldım, ilk 6 ay dolmadan traktör gibi ses yapmaya başladı. Canlı desteğe bağlanıp durumu anlattım, ama bana iade/değişim değil onarım olabileceği söylendi. Hatta direkt onarım talebi açtılar. Kabul etmediğimi ilk 6 ay içerisinde sorun çıkartan ürünlerde iade/değişim hakkı olduğunu ve bunu tüketicinin seçtiğini söyledim. Uzman birimlerimiz ilgilenecek diye ikinci bir talep daha açtılar.
Aynı robotu abimde aldı bozuldu, benimle aynı durumu yaşayan internette kullanıcılarda gördüm. Hatta birisi sorun yaşayan bir kullanıcının videosunun altına bu modelde kronik diyenler bile var. Ben de bu tarz durumlardan ötürü soğudum, iade edip başka bir modele geçmek istiyorum.
Güvenilir diye resmi Hepsiburada satıcılı alıyorum, yine de umursadıkları yok.
Thh başvurdum ve cimere şikayet ettim. Şikayetvar'a baktığımda bir çok kişiye bunu yaptıklarını gördüm. Onarım kabul edenler yine sorun yaşamış yardımcı olmamışlar, bazıları da direkt benim gibi iade istemiş yardımcı olmamışlar. 6502 Tüketicinin korunması kanunun 10.maddesine göre ilk 6 ay içinde sorun çıkartan (ayıplı) ürünler ilk gün sorun çıkarmış gibi değerlendirilir. Bunu söylediğimde alt maddelerde aksi bir şeylerde vardır denildi
İlgili şikayetvar konusu;
www.sikayetvar.com
Aynı robotu abimde aldı bozuldu, benimle aynı durumu yaşayan internette kullanıcılarda gördüm. Hatta birisi sorun yaşayan bir kullanıcının videosunun altına bu modelde kronik diyenler bile var. Ben de bu tarz durumlardan ötürü soğudum, iade edip başka bir modele geçmek istiyorum.
Güvenilir diye resmi Hepsiburada satıcılı alıyorum, yine de umursadıkları yok.
Thh başvurdum ve cimere şikayet ettim. Şikayetvar'a baktığımda bir çok kişiye bunu yaptıklarını gördüm. Onarım kabul edenler yine sorun yaşamış yardımcı olmamışlar, bazıları da direkt benim gibi iade istemiş yardımcı olmamışlar. 6502 Tüketicinin korunması kanunun 10.maddesine göre ilk 6 ay içinde sorun çıkartan (ayıplı) ürünler ilk gün sorun çıkarmış gibi değerlendirilir. Bunu söylediğimde alt maddelerde aksi bir şeylerde vardır denildi
İlgili şikayetvar konusu;
Hepsiburada’da Erken Arıza Çıkan Robot Süpürge İçin İade Talebi
Hepsiburada için yazılan 'Hepsiburada’da Erken Arıza Çıkan Robot Süpürge İçin İade Talebi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Hepsiburada hakkında ş...