Mchose G75 Pro vs Aula F87 Pro.

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3000

arkadaşlar, hangisini alayım veyahut önerileriniz var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz, hiç anlamam etmem de bari düzgün bir şey alayım.

Başka yorumları da alabilir miyim? Aklımda düşünce oluşsun, direkt alacağım.

Başka yorumları da alabilir miyim? Aklımda düşünce oluşsun, direkt alacağım.
kanka zaten özelliklere baksan çok rahat anlarsın mchoseun 8000 mah pili var aylarca bitmiyor ışığı falan çok açmazsan malzeme kalitesi daha süper aulayla zaten mchoseu aynı fiyat bandında karşılaştıramazsın. @ErenErk arkadaş aula alıp kazıklandığı için hemen ağlamış mesela.

kanka zaten özelliklere baksan çok rahat anlarsın mchoseun 8000 mah pili var aylarca bitmiyor ışığı falan çok açmazsan malzeme kalitesi daha süper aulayla zaten mchoseu aynı fiyat bandında karşılaştıramazsın. @ErenErk arkadaş aula alıp kazıklandığı için hemen ağlamış mesela.
Reisim bilip bilmeden konuşmak rahat oluyo biliyorum, 600 liraya aldım kaziklandigim falan yok. Direkt çöp demen zaten anlamadığını gösteriyor ona güldüm ben, one cikan özellik olarak da sadece bataryayı öne sürebilmen de garip, aulanın 1 haftada bitiyormuş gibi 😆

Reisim bilip bilmeden konuşmak rahat oluyo biliyorum, 600 liraya aldım kaziklandigim falan yok. Direkt çöp demen zaten anlamadığını gösteriyor ona güldüm ben, one cikan özellik olarak da sadece bataryayı öne sürebilmen de garip, aulanın 1 haftada bitiyormuş gibi 😆
cocuk 2700 e atmış gelmiş 600 e aldığın için aula yı övüyorsun. mchose al geç 2 si arasındaysan. özellik olarak da daha iyi.

cocuk 2700 e atmış gelmiş 600 e aldığın için aula yı övüyorsun. mchose al geç 2 si arasındaysan. özellik olarak da daha iyi.
Övdüğüm veya al dediğim yeri gösterebilir misin hocam? Çöp demek o kadar anlamsız ki forumlarda yasak zaten neye bu kadar yükseldiniz anlamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose alın hocam bence de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,536
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri