Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

Qut4y

80+
Reaksiyon skoru
13
Sistem topluyorum ekipmanların %90 ını topladım da nerede birleştirebilirim her bilgisayarcıda toplanmaz bence yardımcı olursanız sevinirim

Sistem topluyorum ekipmanların %90 ını topladım da nerede birleştirebilirim her bilgisayarcıda toplanmaz bence yardımcı olursanız sevinirim

Konum olarak yakınsanız ben kurabilirim.

dayı 350k sistem bi hata yapsam ne olucak ne anlatıyon ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce topladın mı hocam
Tecrüben yoksa haklısın ilk deneyimin o sistem olmamalı ama biraz deneyimi olan biri öyle düşünür 😀

Tecrüben yoksa haklısın ilk deneyimin o sistem olmamalı ama biraz deneyimi olan biri öyle düşünür 😀
aynen öyle hocam ilk kez pc topluyorum tamam belki 100lerde video izledim ama yinede tek başıma yapamam ve cidden iyi bilen biri lazım belki şuan bile eksik aldığım veya yaptığım şeyler var

yutupta her ay baska biri sistem toplama tutorial yapiyo ac izle yap.

yapıyor yapıyorda hiç biri tam detaylı değil hocam
hocam tanidik pcci yoksa 350kyi elin adamina emanet etmeyin, dalginligina gelir sistemi yakar uğraşır durursunuz.

once islemci ram ssd takin bunlar basit zaten. ondan sonra parca bazli bakarsin sogutucuna gore, gpu belki biraz tedirgin eder en pahali parca o diye ama onu da dedigim gibi bir baskasinda ayni modeli gorunce iciniz ferahlar en azindan ozguven gelir "elin adami yapıyorsa ben hayli hayli yaparim diye".

Sistem nedir ? Bütçe bayağı yüksekmiş merak ettim..

Nerede yaşıyorsun ? Ankara ise yardımcı oluruz.

hocam tanidik pcci yoksa 350kyi elin adamina emanet etmeyin, dalginligina gelir sistemi yakar uğraşır durursunuz.

once islemci ram ssd takin bunlar basit zaten. ondan sonra parca bazli bakarsin sogutucuna gore, gpu belki biraz tedirgin eder en pahali parca o diye ama onu da dedigim gibi bir baskasinda ayni modeli gorunce iciniz ferahlar en azindan ozguven gelir "elin adami yapıyorsa ben hayli hayli yaparim diye".
aynen öyle işi bilen ve tanıdık birisi uygun olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,339
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri