İTOPYA rezilliği devam ediyor

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
987
Arkadaşlar herkese selam, belki bazılarınız biliyordur yaklaşık 1 yıl önce itopyadan aldığım Philips evnia 24inc beyaz montiörde ölü piksel çıkmıştı ve firma değişim yapmamıştı. Bende bu nedenle firmayı THH ye vermiştim ve lehime karar çıkmıştı. Yeni monitör geldikten sonra monitörde ışık hüzmesi problemi vardı ve tekrar garantiye gönderdim. Bu süreçte yine belki biliyorsunuzdur yine itopyadan aldığım Corsair HS80 kulaklıkta yaşadığım problemden dolayı teknik servis kullanıcı hatası raporu verip, ücretli değişim vermişti. Yine bu karara THH yoluyla itiraz edip lehime karar çıkardım. Şimdi ise montiör ile ilgili servis kararı tarafıma iletildi. Verilen kararda şunu söylüyor, bende görmediğim ekranın sağ altında çatlak varmış ve ücretli onarım yapacaklarmış. Yani cidden rezil bir teknik servise sahipler, aynı şeyi kulaklığa da yaptılar. Bendeyken sağlam olan monitör teknik servisin elinde sağ altı çatlak oluyor şaka gibi.

İtopyanın rezilliği nerede tam olarak ben anlayamadım, rezillik monitörü ve kulaklığı ülkeye sokan distribütör'ün servislerinde.

Valla ben yaklaşık 2 yıldır kürdan satsalar kürdan almıyorum itopyadan etrafımada kesinlikle bir alışveriş yaptırmıyorum çok sorunlu bir teknik yapısı var

Sen bunu ithal etsen bile sattığın üründen sorumlusun bunun farkında değiller
Ürünü ithal eden itopya değil penta teknoloji, itopya sattıktan sonra 14 gün içinde iade almak zorunda bi sorun olursa vs, onun dışında 14 gün geçtiyse sorumluluk itopyadan çıkıyor, itopyanın bi rezilliğini göremedim yani ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle distribütör ile çalışması
Benim bozulan logitech kulaklığımı sorgusuz sualsiz yenisi ile değiştirdi penta teknoloji, sizin corsair kulaklığınızın neyi var? Neden kullanıcı hatası dediler söyler misiniz? Meraktan soruyorum sizi suçladığım için değil.

Yıllar önce hyperx cloud silver modelinde sıkıntı yaşamıştım. THH ile uğraşmak zorunda kalmıştım. Sıfır satın aldığım ve bariz fabrikasyon hatalı olmasına rağmen uğraştırmıştı itopya.

Arkadaşlar herkese selam, belki bazılarınız biliyordur yaklaşık 1 yıl önce itopyadan aldığım Philips evnia 24inc beyaz montiörde ölü piksel çıkmıştı ve firma değişim yapmamıştı. Bende bu nedenle firmayı THH ye vermiştim ve lehime karar çıkmıştı. Yeni monitör geldikten sonra monitörde ışık hüzmesi problemi vardı ve tekrar garantiye gönderdim. Bu süreçte yine belki biliyorsunuzdur yine itopyadan aldığım Corsair HS80 kulaklıkta yaşadığım problemden dolayı teknik servis kullanıcı hatası raporu verip, ücretli değişim vermişti. Yine bu karara THH yoluyla itiraz edip lehime karar çıkardım. Şimdi ise montiör ile ilgili servis kararı tarafıma iletildi. Verilen kararda şunu söylüyor, bende görmediğim ekranın sağ altında çatlak varmış ve ücretli onarım yapacaklarmış. Yani cidden rezil bir teknik servise sahipler, aynı şeyi kulaklığa da yaptılar. Bendeyken sağlam olan monitör teknik servisin elinde sağ altı çatlak oluyor şaka gibi.
İtopya zaten rezil.. kasım ayında bir kasa aldım 14 gün iade hakkımı kullanarak iade etmek istedim sitelerinde iade için bi bölüm yok mailleşerek iade kodu falan alıyorsun sanki 2000 yılındayız hiç pratik değil sonra gönderiyorsunuz hiçbir haber alamıyorsunuz geldi mi gitti mi vardı mı onlarda mı inceliyorlarmı yook bi türlü takip edebileceğiniz sistemleri yok neyse geçiyorum en son iademi 1 ayda falan geri alabildim muhtemelen o sürede gönderdiğim kasanın fiyatı da artmıştı herhalde onu satıp öyle paramı gönderdiler anca bu sonuç çıkarıyorum 1 ayda paramı iade etmelerinden

Valla ben yaklaşık 2 yıldır kürdan satsalar kürdan almıyorum itopyadan etrafımada kesinlikle bir alışveriş yaptırmıyorum çok sorunlu bir teknik yapısı var
Çakkal karlosluk peşindeler

Saçmalamışsınız corsairi ülkeye getiren tek bir firma var ne yapsın corsair ürün satmasın mı?
İtopyayı sevmem de bu aşırı mantıksız olmuş aynı mantıkla sende böyle bir distribütör ile çalışan firmadan o distribütörün ürününü satın almışsın.
Ürünü ithal eden itopya değil penta teknoloji, itopya sattıktan sonra 14 gün içinde iade almak zorunda bi sorun olursa vs, onun dışında 14 gün geçtiyse sorumluluk itopyadan çıkıyor, itopyanın bi rezilliğini göremedim yani ben.

Benim bozulan logitech kulaklığımı sorgusuz sualsiz yenisi ile değiştirdi penta teknoloji, sizin corsair kulaklığınızın neyi var? Neden kullanıcı hatası dediler söyler misiniz? Meraktan soruyorum sizi suçladığım için değil.
Bahsettiğim konu distiribütör firmanın teknik servisi aslında. Bu kadar büyük firmalar nasıl böyle rezil teknik servislerle çalışabiliyor inanamıyorum. EERA elektronik sanırım, kulaklıkğın kablosunda problem vardı, kullanıcı hatası dediler yine fakat ne bir belge ne de bir şey verdiler. Ürünü tamir de etmedler ücretli değişim verdiler. Sorun benim için Corsair vs olması değil, şu an yaşadığım problem monitör ile alakalı mesela. Philipsi mi suçlamalıyım

Saçmalamışsınız corsairi ülkeye getiren tek bir firma var ne yapsın corsair ürün satmasın mı?
Corsairi bu firma getiriyorsa o zaman teknik servisi de arkasında olacak, aynı şey monitör içinde geçerli

eğer monitörü alır almaz problem yaşayıp 14 gün içinde iade etmek istediyseniz ve itopya buna ayak direttiyse hem itopyayı hem teknik servisi suçlayabilirsiniz.
Tam olarak öyle oldu, firma politikası diyip yapmadılar. Sonrasında THH kararının ardından değiştirdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,339
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri