S25 ULTRA VS IPHONE 17

S25 ultra dahil bütün Android cihazlarımda günlük hayatta sık kullanılan birçok uygulamada kasılmalar hissettiğim oldu bu durumu en az yaşadığım iki telefon var biri 14 pro biri ise realme GT 7 pro

Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli.
S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı.
Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım
Kamera zoom performansı önemli değilse hoşuna gideni arada çok fark yok. Ben tuğla gibi telefonlardan nefret ettiğim için 17 aldım.

Olur mu hocam? IPhone 17'nin 2000 yılından kalma USB 2.0 hızıyla nostaljik anlar yaşayabilirsiniz.

Buhar odası gibi soğutma teknolojisi olmadığı için kışın telefondan bir oyun açıp ellerinizi ısıtabilirsiniz.

Iphone 17'de 3 farklı üreticiden ekran tedariği sayesinde kutusunu açtığınızda ekran konusunda sürpriz yaşayabilirsiniz.

Bunca avantajı göz ardı ettiğiniz için sizi kınıyorum (!)
Kağıt üstündeki veriler bir şey ifade etmiyor. Vapor chamber bulundurması daha iyi olduğu anlamına gelmez. S25Ultranın throttling performansı çoğu android amiral gemisinden daha kötü. Uzun süreli yük altında throttle performansı 17 den geride. Yine de ağır oyunlar oynamayacak birisi farkına varmaz.

S25U
1773438609231.webp
1773438628226.webp

ip17
1773438685127.webp
1773438707609.webp

Kağıt üstündeki veriler bir şey ifade etmiyor. Vapor chamber bulundurması daha iyi olduğu anlamına gelmez. S25Ultranın throttling performansı çoğu android amiral gemisinden daha kötü. Uzun süreli yük altında throttle performansı 17 den geride. Yine de ağır oyunlar oynamayacak birisi farkına varmaz.

S25U
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ip17
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Samsung'un termal yapılandırmasının çok temkinli olduğundan haberiniz var mı? Dengeli modda 43 dereceyi aşmamak için throttling'i fazla yapacak şekilde yapılandırılmış. Performans modunu açtığınızda daha az throttling yapıp daha sıcak ta çalışabiliyor.

Aslında telefonların ısı iletiminin ne derece homojen olduğunu görmek için termal kamerayla bakmak lazım.

Ekran görüntülerini aldığınız gsmarena.com'un iphone 17'nin ısınması hakkındaki değerlendirmesini göz ardı etmenize de çok güldüm. Tipik fanboy davranışları. 😂
1000021641.webp

Son düzenleme:
Samsung'un termal yapılandırmasının çok temkinli olduğundan haberiniz var mı? Dengeli modda 43 dereceyi aşmamak için throttling'i fazla yapacak şekilde yapılandırılmış. Performans modunu açtığınızda daha az throttling yapıp daha sıcak ta çalışabiliyor.

Aslında telefonların ısı iletiminin ne derece homojen olduğunu görmek için termal kamerayla bakmak lazım.

Ekran görüntülerini aldığınız gsmarena.com'un iphone 17'nin ısınması hakkındaki değerlendirmesini göz ardı etmenize de çok güldüm. Tipik fanboy davranışları. 😂
Alıntıyı görüntüle
Senin bildiğin performans modunu gsmarena bilmiyor değil mi dostum. Komik olmayın bu kadar. Zahmet edip siteye bakmışken orada yazdıklarını tamamen okumanı tavsiye ederim.

Senin bildiğin performans modunu gsmarena bilmiyor değil mi dostum. Komik olmayın bu kadar. Zahmet edip siteye bakmışken orada yazdıklarını tamamen okumanı tavsiye ederim.

Gsmarena, olması gerektiği gibi telefonları standart modda test etmeyi tercih ediyor. Gsmarena performans modunu bilmiyor diyen mi var, siz komik olmayın. Ekran görüntüsünde paylaştığım değerlendirme, anlamak isteyene fazlasıyla yeterli.

Safsatalarla cevap yazmayıp iki telefonun soğutma performanslarını analiz eden bir kaynak paylaşırsanız bakarım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,322
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri