MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,562
Altın alsaydın keşke40 a 13 aldim 2 sene once simdi satsam 23k
Altın alsaydın keşke40 a 13 aldim 2 sene once simdi satsam 23k
70k vardi, 30k icin gerek yok cok kotu bi telefonsan gectim hem, ekrani galan kirikti kanera lazimdi baya para getirdi bu telefon banaAltın alsaydın keşke![]()
En son liquid glass kapatılmıyordu yoğunluğu azaltılıyordu diye biliyorum.iphone da da kapatabiliyosun onu
13 çağın dışında kaldı çünkü? o sene çıkan androidle karşılaştır bakalım40 a 13 aldim 2 sene once simdi satsam 23k
arkadaşım 2 telefon degıstırıd allah belasıjnı versınm dedı en son gitti 13 aldı13 çağın dışında kaldı çünkü? o sene çıkan androidle karşılaştır bakalım![]()
Kamera zoom performansı önemli değilse hoşuna gideni arada çok fark yok. Ben tuğla gibi telefonlardan nefret ettiğim için 17 aldım.Merhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli.
S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı.
Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım
Kağıt üstündeki veriler bir şey ifade etmiyor. Vapor chamber bulundurması daha iyi olduğu anlamına gelmez. S25Ultranın throttling performansı çoğu android amiral gemisinden daha kötü. Uzun süreli yük altında throttle performansı 17 den geride. Yine de ağır oyunlar oynamayacak birisi farkına varmaz.Olur mu hocam? IPhone 17'nin 2000 yılından kalma USB 2.0 hızıyla nostaljik anlar yaşayabilirsiniz.
Buhar odası gibi soğutma teknolojisi olmadığı için kışın telefondan bir oyun açıp ellerinizi ısıtabilirsiniz.
Iphone 17'de 3 farklı üreticiden ekran tedariği sayesinde kutusunu açtığınızda ekran konusunda sürpriz yaşayabilirsiniz.
Bunca avantajı göz ardı ettiğiniz için sizi kınıyorum (!)
Kağıt üstündeki veriler bir şey ifade etmiyor. Vapor chamber bulundurması daha iyi olduğu anlamına gelmez. S25Ultranın throttling performansı çoğu android amiral gemisinden daha kötü. Uzun süreli yük altında throttle performansı 17 den geride. Yine de ağır oyunlar oynamayacak birisi farkına varmaz.
S25U
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ip17
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Senin bildiğin performans modunu gsmarena bilmiyor değil mi dostum. Komik olmayın bu kadar. Zahmet edip siteye bakmışken orada yazdıklarını tamamen okumanı tavsiye ederim.Samsung'un termal yapılandırmasının çok temkinli olduğundan haberiniz var mı? Dengeli modda 43 dereceyi aşmamak için throttling'i fazla yapacak şekilde yapılandırılmış. Performans modunu açtığınızda daha az throttling yapıp daha sıcak ta çalışabiliyor.
Aslında telefonların ısı iletiminin ne derece homojen olduğunu görmek için termal kamerayla bakmak lazım.
Ekran görüntülerini aldığınız gsmarena.com'un iphone 17'nin ısınması hakkındaki değerlendirmesini göz ardı etmenize de çok güldüm. Tipik fanboy davranışları.
Alıntıyı görüntüle
Senin bildiğin performans modunu gsmarena bilmiyor değil mi dostum. Komik olmayın bu kadar. Zahmet edip siteye bakmışken orada yazdıklarını tamamen okumanı tavsiye ederim.
Samsung'a Hakaret Soru Bu tabii ki S25 UltraMerhaba arkadaşlar, telefon alacağım o yüzden acil yardımınız gerekli.
S25 ultra 512GB mı yoksa iphone 17 256GB mı.
Herkes farklı bisey diyor kararsız kaldım