🔥İndirim APC Back-UPS BGM2200B-GR Pro 2200 VA Gaming UPS Kesintisiz Güç Kaynağı 17299TL

çok para ya bunun fırsat olduğuna emin miyiz?
edit: bir de line interactive upsmiş.
bu paralara aktif ups olmasına kesin gözüyle bakıyordum sanırım fazla parayı rgbsi var diye veriyoruz (eğer varsa)

En büyük eksisi online UPS değil ve ayrıca fırsat olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine 15k'ya FSP Champ 3K alın çok daha iyi. Alacakların bilgisine.

Fan sesleri nedeni ile Online UPS alırken konumlandırmanızı iyi düşünün tabii ki.

çok para ya bunun fırsat olduğuna emin miyiz?
edit: bir de line interactive upsmiş.
bu paralara aktif ups olmasına kesin gözüyle bakıyordum sanırım fazla parayı rgbsi var diye veriyoruz (eğer varsa)
Agalar şu muhabbet aşırı saçma geliyor bana.

Eve aktif UPS alınması aşırı saçma. Sürekli 7/24 çalışacak. Server falan kurmadıysanız ki hiçbirinizin böyle bir düzeni olduğunu sanmıyorum, 7/24 çalışan bir UPS'e ihtiyacınız yok. Line Interactive bir hayli yeterli. Üstüne bu UPS modelinde saf sinüs dalgası özelliği var. Simüle edilenle arasındaki farkları inceleyebilirsiniz(bağlı cihazın anlık kapanmamasını sağlama gibi)

Ayrıca ses muhabbeti de başka bir konu. Bazılarının pc fanlarından fazla sesi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata bu UPS bence alınmaz ederi 10-12k falandır asıl, 13'e alsanız yine anlaşılır ama Online UPS ile karşılaştırmanız mantıklı değil.

Ev için Line Interactive her türlü yeterli.
En büyük eksisi online UPS değil ve ayrıca fırsat olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine 15k'ya FSP Champ 3K alın çok daha iyi. Alacakların bilgisine.

Yazın 13bine almıştım yaklaşık 8 aydır aktif kullanıyorum.
Ses seviyesi o kadar fazla değil.Normal zamanda ses sıfır. Devreye girince bilgisayar fanı gibi. Zaten benim sistemimi 15-20dk açık tutabildiği için bunu iş kaybı olmaması açısından mevcut işleri kayıt edip bilgisayarı kapatmak için kullanıyoruz. Elektrik kesilmediği zamanlarda bile bazen devreye giriyor sanırım akımda dalgalanma falan oluyor. Voltaj düştüğü zaman devreye giriyor hemen saniyelik olarak. Üzerindeki ekrandan kaç kere devreye girdiğini, yük durumunu kaç v çıkış yaptığını bilgisayarın kaç w kullandığını falan gösteriyor. Rgb olarak birçok renk seçeneği mevcut hem arkasında var hem ön kısımda. Rgb ve sesini açıp kapatabiliyorsunuz. Bulunduğum yerde çok fazla elektrik kesintisi olduğu için benim için oldukça faydalı bir cihaz.

Son düzenleme:
Agalar şu muhabbet aşırı saçma geliyor bana.

Eve aktif UPS alınması aşırı saçma. Sürekli 7/24 çalışacak. Server falan kurmadıysanız ki hiçbirinizin böyle bir düzeni olduğunu sanmıyorum, 7/24 çalışan bir UPS'e ihtiyacınız yok. Line Interactive bir hayli yeterli. Üstüne bu UPS modelinde saf sinüs dalgası özelliği var. Simüle edilenle arasındaki farkları inceleyebilirsiniz(bağlı cihazın anlık kapanmamasını sağlama gibi)

Ayrıca ses muhabbeti de başka bir konu. Bazılarının pc fanlarından fazla sesi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata bu UPS bence alınmaz ederi 10-12k falandır asıl, 13'e alsanız yine anlaşılır ama Online UPS ile karşılaştırmanız mantıklı değil.

Ev için Line Interactive her türlü yeterli.
Kapasitesi daha yüksek, daha verimli, ve sıfır kesinti gecikmesi olan bir ups neden tercih edilmesin ki? Üstelik daha ucuza. Bahsettiğiniz saf sinüs dalga özelliği FPS'de daha verimli şekilde yapılıyor zaten. 13 bin bile etmez o özelliklere.

Kapasitesi daha yüksek, daha verimli, ve sıfır kesinti gecikmesi olan bir ups neden tercih edilmesin ki? Üstelik daha ucuza. Bahsettiğiniz saf sinüs dalga özelliği FPS'de daha verimli şekilde yapılıyor zaten. 13 bin bile etmez o özelliklere.
Hiçbir dezavantajından bahsetmezsen tabi Online UPS daha iyi olur.

-Bir defa 7/24 gürültüsü var, bu marka ve fan kalitesine göre değişse de o ses her zaman olacak. Yüksek kapasiteli olanlarda bu ses daha da artıyor çünkü bu sefer o kapasitede bataryanın ısısını sübvanse etmeye çalışıyor.
-Elektrik tüketimi Line Interactive'e göre daha fazla çünkü sürekli bataryadan harcıyorsun. Tüm gücü batarya üzerinden aktarıyor.
-Batarya ömrü de bu yüzden Line Interactive'e göre daha hızlı bitiyor. Bu da daha erken batarya değişimi demek.
-Sürekli aktif olduğundan ısı da yapacak haliyle. Genelde kenara, köşeye tıkadığımız bir ürün olduğu için ısı da sorun.

Sıfır gecikme var diye bunların hepsine gereksiz şekilde katlanıyorsun Online UPS alınca. Ev için hiçbir şekilde mantıklı değil. Saf sinüs modeli yerine simüle edilen sinüs modeli bile alsan fiyat açısından daha iyi Online UPS'ten.

Yani daha üst seviye bir teknoloji olması her konuda daha iyi yapmıyor Online UPS'i. Kullanım senaryosuna bağlı tamamen. Ev kullanımında pratikte hiçbir avantajı yok.

Online ups için fsp champ önermeyin rica ediyorum. İnanılmaz sesli çalışıyor evde deli olursunuz sesten. Server odaları için üretilen bir model o. Fsp champ yerine fan curve olan ve aşırı sessiz çalışan inform marka sinus evo lcd 3000 tavsiye ederim. Bilgisayarınızın fanı daha çok ses çıkarıyordur inform'a göre.

Hiçbir dezavantajından bahsetmezsen tabi Online UPS daha iyi olur.

-Bir defa 7/24 gürültüsü var, bu marka ve fan kalitesine göre değişse de o ses her zaman olacak. Yüksek kapasiteli olanlarda bu ses daha da artıyor çünkü bu sefer o kapasitede bataryanın ısısını sübvanse etmeye çalışıyor.
-Elektrik tüketimi Line Interactive'e göre daha fazla çünkü sürekli bataryadan harcıyorsun. Tüm gücü batarya üzerinden aktarıyor.
-Batarya ömrü de bu yüzden Line Interactive'e göre daha hızlı bitiyor. Bu da daha erken batarya değişimi demek.
-Sürekli aktif olduğundan ısı da yapacak haliyle. Genelde kenara, köşeye tıkadığımız bir ürün olduğu için ısı da sorun.

Sıfır gecikme var diye bunların hepsine gereksiz şekilde katlanıyorsun Online UPS alınca. Ev için hiçbir şekilde mantıklı değil. Saf sinüs modeli yerine simüle edilen sinüs modeli bile alsan fiyat açısından daha iyi Online UPS'ten.

Yani daha üst seviye bir teknoloji olması her konuda daha iyi yapmıyor Online UPS'i. Kullanım senaryosuna bağlı tamamen. Ev kullanımında pratikte hiçbir avantajı yok.
Ses konusunda haklısınız fabrikasyon fanı ev için uygun değil. Ben Fps Champ 1k kullanıyorum. Noctua'nın fanı ile değiştirmiştim zamanında. İçindeki aküleri de Lifepo4 bms'li akülerle değiştirdim. Muazzam sessiz şuan. 10-12 yıl batarya değiştirme derdim de kalmadı tabi ki. Bu kombinasyonla bence bu fiyata rakibi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri