Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,728
AK-47, M4A4 veya AWP deseni olabilir.
3ü için mi 1200tl skin başı mı 1200 tlAK-47, M4A4 veya AWP deseni olabilir.
Nouveau rouge ben seviyorum ona da bakılabilirim ayrıca alırken üstünde charm olup olmamasına bakarsan 1-2 dolar ordan kar yapabilirsin çıkartmayla frontside çok iyi charmlar olabiliyor ben 5-6 dolarlık charm yakalamıştım bir tanesindenak47 de covert skin isterseniz sadece aphrodite var onun dışında classified dan front side misty öneririm
Skin başı 1200TL. Veya demişim zaten3ü için mi 1200tl skin başı mı 1200 tl
Trolüne dedin diye varsayıyorum.Rüyalar ve kabuslar kasası aç
Seçkinim var, her hafta düşen itemleri satıp 25 dolar üstü bakiye yaptım. Envanterimi doldururum, FC27 çıkınca da skinlerimi satar FC27 alırım. Bedavadan FC27 sahibi olmak gibi bir şey bu. Bu sene de öyle yaptım FC26'yı öyle aldım.hala cs2 ye para yatıran varmı.d
O paraya miras bulabilirsen ben de almak isterimAk47 Miras
senin kurduğun cümlede 3ünden birisi olabilir matematikteki veya gibi 1-0-0 olsa bile sonuç 1 çıkar herhangi birisi için 1200 tlde olabilir 3 için paylaşımlı 1200tlde olabilir düzgün yazmamışsınız 3 için istiyorsanız ve bağlacı kullanmanız lazım o zaman mantığa göre uyuyor çünkü 1-1-0 olsa bile sonuç 0 olur cümle sonundaki olabilir zaten tamamen bozuyor neye olabilir awp mi olabilir ak mi olabilir yoksa hepsi mi olabilirSkin başı 1200TL. Veya demişim zaten
Anaaa bu fiyat nedir şimdi gördüm pardon. Yeni çıkan Ak47 yi markete düşünce alabilirO paraya miras bulabilirsen ben de almak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin kurduğun cümlede 3ünden birisi olabilir matematikteki veya gibi 1-0-0 olsa bile sonuç 1 çıkar herhangi birisi için 1200 tlde olabilir 3 için paylaşımlı 1200tlde olabilir düzgün yazmamışsınız 3 için istiyorsanız ve bağlacı kullanmanız lazım o zaman mantığa göre uyuyor çünkü 1-1-0 olsa bile sonuç 0 olur cümle sonundaki olabilir zaten tamamen bozuyor neye olabilir awp mi olabilir ak mi olabilir yoksa hepsi mi olabilir