CS2'de 1200TL civarı skin önerisi

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,728
AK-47, M4A4 veya AWP deseni olabilir.

ak47 de covert skin isterseniz sadece aphrodite var onun dışında classified dan front side misty öneririm

ak47 de covert skin isterseniz sadece aphrodite var onun dışında classified dan front side misty öneririm
Nouveau rouge ben seviyorum ona da bakılabilirim ayrıca alırken üstünde charm olup olmamasına bakarsan 1-2 dolar ordan kar yapabilirsin çıkartmayla frontside çok iyi charmlar olabiliyor ben 5-6 dolarlık charm yakalamıştım bir tanesinden

Ak47 Miras

Rüyalar ve kabuslar kasası aç
Trolüne dedin diye varsayıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala cs2 ye para yatıran varmı.d
Seçkinim var, her hafta düşen itemleri satıp 25 dolar üstü bakiye yaptım. Envanterimi doldururum, FC27 çıkınca da skinlerimi satar FC27 alırım. Bedavadan FC27 sahibi olmak gibi bir şey bu. Bu sene de öyle yaptım FC26'yı öyle aldım.

O paraya miras bulabilirsen ben de almak isterim

Skin başı 1200TL. Veya demişim zaten
senin kurduğun cümlede 3ünden birisi olabilir matematikteki veya gibi 1-0-0 olsa bile sonuç 1 çıkar herhangi birisi için 1200 tlde olabilir 3 için paylaşımlı 1200tlde olabilir düzgün yazmamışsınız 3 için istiyorsanız ve bağlacı kullanmanız lazım o zaman mantığa göre uyuyor çünkü 1-1-0 olsa bile sonuç 0 olur cümle sonundaki olabilir zaten tamamen bozuyor neye olabilir awp mi olabilir ak mi olabilir yoksa hepsi mi olabilir

Son düzenleme:
O paraya miras bulabilirsen ben de almak isterim

senin kurduğun cümlede 3ünden birisi olabilir matematikteki veya gibi 1-0-0 olsa bile sonuç 1 çıkar herhangi birisi için 1200 tlde olabilir 3 için paylaşımlı 1200tlde olabilir düzgün yazmamışsınız 3 için istiyorsanız ve bağlacı kullanmanız lazım o zaman mantığa göre uyuyor çünkü 1-1-0 olsa bile sonuç 0 olur cümle sonundaki olabilir zaten tamamen bozuyor neye olabilir awp mi olabilir ak mi olabilir yoksa hepsi mi olabilir
Anaaa bu fiyat nedir şimdi gördüm pardon. Yeni çıkan Ak47 yi markete düşünce alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,339
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri