Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 104
ekran kartı sipraiş vericem fakat sonda 2 kargodan birini seçin diyor hangisi daha iyi her anlamda yardımcı oluranız sevniirim
kusura bakmayın hocam ekran kartıla ilgili olunca açıyım dedım yinede yardımcı olursanız sevinirimbunu değil de hangi ekran kartını almalıyım diye konu açsan daha yararlı olurdu![]()
bunlar troll hoca cevap vermeye değmez.bunu değil de hangi ekran kartını almalıyım diye konu açsan daha yararlı olurdu![]()
kardeşim ne trollünden bahsediyosun bi sipariş vericem hangısı daha ıyı sormak istedim ikisi arasında 40 tl fark var çünkü troll olan belli ediyo kendinibunlar troll hoca cevap vermeye değmez.
semtini mahallesini ne bilek adamın şubeden şubeye farklı hepsi.
Ben yıllardır yurtiçi ile çalıştım, başka hiçbir firmanın yapmadığı hizmeti ve desteği aldım. (şehirden şehire ilden ile değişir)ekran kartı sipraiş vericem fakat sonda 2 kargodan birini seçin diyor hangisi daha iyi her anlamda yardımcı oluranız sevniirim
40 tl fark için yurtiçi değermi onu sormak için açtım zatenbölgeden bölgeye şubeden şubeye şöförden şöföre değişir aldığınız yer aslında daha önemli bir sorun olursa onlarla uğraşıcaksınız çünkü
40 tl için yurtiçi değermi hocamBen yıllardır yurtiçi ile çalıştım, başka hiçbir firmanın yapmadığı hizmeti ve desteği aldım. (şehirden şehire ilden ile değişir)
değer kutuyu alırken bakın hasar görmüş mü diye görmüşse kuryeye diyip iade edebilirsiniz ürünü40 tl için yurtiçi değermi hocam