Yardım Dhl kargo mu yurtiçi kargomu

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
104
ekran kartı sipraiş vericem fakat sonda 2 kargodan birini seçin diyor hangisi daha iyi her anlamda yardımcı oluranız sevniirim

bunu değil de hangi ekran kartını almalıyım diye konu açsan daha yararlı olurdu :)

bunu değil de hangi ekran kartını almalıyım diye konu açsan daha yararlı olurdu :)
kusura bakmayın hocam ekran kartıla ilgili olunca açıyım dedım yinede yardımcı olursanız sevinirim

bölgeden bölgeye şubeden şubeye şöförden şöföre değişir aldığınız yer aslında daha önemli bir sorun olursa onlarla uğraşıcaksınız çünkü

bunlar troll hoca cevap vermeye değmez.

semtini mahallesini ne bilek adamın şubeden şubeye farklı hepsi.
kardeşim ne trollünden bahsediyosun bi sipariş vericem hangısı daha ıyı sormak istedim ikisi arasında 40 tl fark var çünkü troll olan belli ediyo kendini

ekran kartı sipraiş vericem fakat sonda 2 kargodan birini seçin diyor hangisi daha iyi her anlamda yardımcı oluranız sevniirim
Ben yıllardır yurtiçi ile çalıştım, başka hiçbir firmanın yapmadığı hizmeti ve desteği aldım. (şehirden şehire ilden ile değişir)

bölgeden bölgeye şubeden şubeye şöförden şöföre değişir aldığınız yer aslında daha önemli bir sorun olursa onlarla uğraşıcaksınız çünkü
40 tl fark için yurtiçi değermi onu sormak için açtım zaten

Kolay gelsin hariç hepsi iyidir ha bir de ptt var tabi yanında 😂

Ben yıllardır yurtiçi ile çalıştım, başka hiçbir firmanın yapmadığı hizmeti ve desteği aldım. (şehirden şehire ilden ile değişir)
40 tl için yurtiçi değermi hocam

sizce daha iyi kargo diye bir şey var mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,403
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri