Yardım Dhl kargo mu yurtiçi kargomu

sizce daha iyi kargo diye bir şey var mı hocam
tabii ki var hocam örnek veriyorum kolaygelsin veya ptt ile yurtiçinikarşılaştıramam dhl ve yurtiçi iyi firmalar fakat arasında 40 tl gibi bi fiyat farkı var buna vermeye değermi 40 tl için olduguna bakmayın biri 170 biri 130 tl alıyo

Son düzenleme:
yurtiçi bence her türlü. DHL eski MNG kargo, satın aldı DHL çoğu yerde elemanları felan aynı. ben MNGyi de sevmiyordum DHL de çok iyi değil bence. Kayseride yaşıyorum yurtiçinin İstanbul'dan 20 saatte kargo getirmişliği var o yüzden seviyorum.

sahsen yurtici tercih ederdim hem kalitesinden ve hizindan dolayi hemde burada ki subeyle artik samimi oldugum icin evde olmasam bile yakin bir yere biraktirabiliyorum

tabii ki var hocam örnek veriyorum kolaygelsin veya ptt ile yurtiçinikarşılaştıramam dhl ve yurtiçi iyi firmalar fakat arasında 40 tl gibi bi fiyat farkı var buna vermeye değermi 40 tl için olduguna bakmayın biri 170 biri 150 tl alıyo
senin kargonun durumu o gün dağıtıma çıkaran kargocunun ruh haline göre bile değişir

senin kargonun durumu o gün dağıtıma çıkaran kargocunun ruh haline göre bile değişir
evet markanın hiçbir önemi yok bana kalrısa . şimdiye kadar hiçbir kargo firmasında sorun yaşamadım bir tek ptt biraz yavaş gibi

evet markanın hiçbir önemi yok bana kalrısa . şimdiye kadar hiçbir kargo firmasında sorun yaşamadım bir tek ptt biraz yavaş gibi
yani her şubeden şubeye her personelden personele değişir %99 şans işi kargo

ekran kartı sipraiş vericem fakat sonda 2 kargodan birini seçin diyor hangisi daha iyi her anlamda yardımcı oluranız sevniirim
Hocam yurtiçi candır ya hem hızlı hem sağlam geliyor hizmetini beğeniyorum. DHL ise MNG ile aynı sistem devam ediyor ve aynı berbat sistem hayatımda gördüğüm en uzun sürede teslimat yapan firmadır kendisi. Keyiflerini bekliyorsun transfer gerçekleşmesi için

Hocam yurtiçi candır ya hem hızlı hem sağlam geliyor hizmetini beğeniyorum. DHL ise MNG ile aynı sistem devam ediyor ve aynı berbat sistem hayatımda gördüğüm en uzun sürede teslimat yapan firmadır kendisi. Keyiflerini bekliyorsun transfer gerçekleşmesi için
yardım eden bütün herkese çok teşekkür ederim yurtiçi kargo ile sipariş verdim :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri