Lian Li 8.8″ Universal Ekran Beyaz 6.349 TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
almak isteyen varsa incehesaba stokları gelmiş ama her zamanki gibi incehesap yine fırsatçılığını konuşturmuş. 85$ olan ortalama 3800 liraya falan satılan ürünü 6400 liraya satıyorlar gerçekten insanı soğutuyorlar hayattan ya....
Ekran görüntüsü 2026-03-14 195854.webp

ortalama 3800 liraya falan satılan ürünü 6400 liraya satıyorlar gerçekten insanı soğutuyorlar hayattan ya....
Bunun müsebbibi incehesap değil. Yurtdışından ürün getirmeyi kaldıranlar. Almak isteyen nasıl olsa bana muhtaç geçirebildiğim kadar geçireyim diyor adam doğal olarak.

jumbumdan 5.514 tl ye almıştım 3 ay önce , geç geliyo tabi

Bu nasıl hizmet aylarca ürün göndermemek de saçmaymış, ben dayanamayıp saya söve iptal ettirirdim.
Almadan önce ön sipariş olduğu ve 3 ay sonra kargolanacağı yazıyor ilanda, bunu bilerek alıyorsun sürpriz olmuyor yani.

çok uzun yuh bu ne hahahha
öylede imkan bu kendinde getirtemiyorsun malum . ya beklicen ya da 8-9 bayılıcan :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almadan önce ön sipariş olduğu ve 3 ay sonra kargolanacağı yazıyor ilanda, bunu bilerek alıyorsun sürpriz olmuyor yani.
aynen geç teslimat ürün belirtiyorlar alırken sipariş üzerine ürün getirtiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,623
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri