Iphone mu Samsung mu almalıyım?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
55000
Merhabalar, 6 yıl lenovo k6 note kullandım. Daha sonra iphone 13 256gb telefona geçtim 2,5 yıldır kullanıyorum. Iphone 13 satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. Samsung s25 plus ile iphone 15 256 veya iphone 16 128 gb arasında kaldım. Teknik açıdan samsung s25+ daha iyi gözüküyor lakin iphone gibi stabil çalışıyor mu çalışmıyor mu pek bilgi sahibi değilim. Iphone 13 kullanırken 2.5 yıl kasma donma yaşamadım. Samsung'da böyle bir durum mevcut mu? Benim için önemli olan ekranının kalitesi, uzun ömürlülük, stabilite performans ve örneğin 3 yıl sonra satmak istediğimde satabilmem. Bir de şu an güncel olarak airpods pro 2 kulaklığa sahibim samsung geçtiğimde ne tür durumlar yaşanıyor bu kulaklıkta?
Siz olsanız ne yapardınız? Samsung 25 plus mı? Iphone 15/16 mı?

16e iğrenç bir telefon bana göre. Honor ve poco da üst segmentte samsung ve xiaomi kadar bildiğim markalar değil. xiamoi ve samsung arasında seçim yapmam gerekiyor bu durumda. Lakin arkadaş iphone 17 diyor onun hakkında ne düşünüyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Kulaklığı da artık full+full özellikleri olmadan kullanacağım anlaşılan
arkadaş iphone 17 diyorsa bende s26 ultra diyorum yani sonuçta bi bütçen var hocam senin 17 alabilcen mi :D

arkadaş iphone 17 diyorsa bende s26 ultra diyorum yani sonuçta bi bütçen var hocam senin 17 alabilcen mi :D
74 bin tl çıkmak istemiyorum pek açıkçası :D
S26 ultra zaten 100k yi geçti hocam dur :D
Ben büyük ihtimalle s25+ alacağım gibi duruyor.

17 alma 16 pro max al onun yerine 17 türkiyede bak 17 aldım 120k para verdim gösteriş yapmak için üretilmiş bir telefon
Biri 70k diğeri 100k+ o nasıl oluyor :d

eğitim mağazasına girebiliyosan 99a s26 ultra var bence hak ediyor 99u
ama sadece ekran ihtiyacı için o kadar para vermeye değmez s25+ iyidir senin için benim için kalem şarttı mesela
performans ve uzun ömür olarak da güncelleme ömrü bitene kadar rahat götürür

attığım telefonların yanında eziliyor hocam 16e teknik açıdan zaten kendim bu arada honor kullanıyorum bir kaç aydır daha alt segment çok memnunum hocam 18k ya aldım 256 hafıza 6000 batarya 80w hızlı şarj amoled ekran vs fiyat performans tam honor telefonlar

attığım telefonların yanında eziliyor hocam 16e teknik açıdan zaten kendim bu arada honor kullanıyorum bir kaç aydır daha alt segment çok memnunum hocam 18k ya aldım 256 hafıza 6000 batarya 80w hızlı şarj amoled ekran vs fiyat performans tam honor telefonlar
18e mükemmel telefondu da 24600 tl yapınca pek yakışmadı :D

16enin 256 gbı gereksiz pahalı nedense 53kya 17e var ama o da kötü xd

eğitim mağazasına girebiliyosan 99a s26 ultra var bence hak ediyor 99u
ama sadece ekran ihtiyacı için o kadar para vermeye değmez s25+ iyidir senin için benim için kalem şarttı mesela
performans ve uzun ömür olarak da güncelleme ömrü bitene kadar rahat götürür
Eğitim indiriminin s25 için kullanamıyor muyuz?

Eğitim indiriminin s25 için kullanamıyor muyuz?
s25 serisinde 2x hafıza olmadığı için mantıklı olmuyor malesef
s26da 2x hafıza ile %10 birleşiyor ama normal kullanıcı için 99k bi telefona vermek hala mantıksız bütçe zorluyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri