Drtalhaakpolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
ben bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim mail gönderdim şimdiAlıntıyı görüntüle
Bence verirler kodu
ben bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim mail gönderdim şimdiAlıntıyı görüntüle
Bence verirler kodu
Tamam hocam teşekkür ederim.fatura 16 sına kesilse dahi kabul ederler demek istedim, pazartesi günü faturanız kesilip kargoya verilir 9070xt de öyle oldu
alamazsınArkadaşlar bir sorum var ben de şimdi kartı satın aldım da RE Requiem kampanyasına nasıl katılım sağlayabiliriz? Çünkü faturası pazartesi ancak kesilir bunun fakat kampanya pazar gecesi bitiyor ne yapabiliriz fikri olan var mı?
crimson ile re9 takas edecek varsa pm atabilir 5070ti yi alıyorum re9 var halı hazırda9070XT alanlar varsa crimson desert oyun kodu veriyormuş sanırım ama vatanın kampanya sayfasını bulamadım sordum haber gelsin indirim konusuna yazacağım verip vermediklerini
pil al50e tamamlamak için ne alınır beyler paraf puan için
Mevcut piyasa da al sat için ürün almak artık riskli fiyatlar belirli bir seviyeye geldi 1 yıl sonra yeni seriler gelecek zaten ancak ihtiyacı olan kur global riskler nedeniyle alması mantıklı bir de oem paketler o kadar fiyatları arttı ki tekli bileşen daha mantıklı oldu artıkAl-sat düşünen varsa üzülür benden söylemesi. Aldığınız fiyata zor satarsınız.
Dimi incecik.Bende güzel görünüşlü bir sistem topluyordum tek ekran kartı kaldı şuan.Bu hafta alacağım indirim güzelde sonra kasaya bakınca da pişman olmak istemiyorum arada kaldım şimdi ya bu yada 9070 XT Taichi.6 yıl sonra pc toplayalım diyoz her şey çıkıyor ben anlamıyorum ki bileydim çirkin bir şey toplar 5080 falan alırdım.ben de o geçişi beğendimama ince olması çok eksi benim gözümde bu fiyata tabii hiç önemli değil bunlar
ikisi arasında ben de kalırdım görüntü olarak diziyorsan taichi , sanırım ben bunu alırdımDimi incecik.Bende güzel görünüşlü bir sistem topluyordum tek ekran kartı kaldı şuan.Bu hafta alacağım indirim güzelde sonra kasaya bakınca da pişman olmak istemiyorum arada kaldım şimdi ya bu yada 9070 XT Taichi.
Eğer crimson deserti de verirlerse 9070XT maliyetim 26750 olacak 70 dolarlık oyun oynarız artıkcrimson ile re9 takas edecek varsa pm atabilir 5070ti yi alıyorum re9 var halı hazırda![]()
Takipteyim oyun veriyorsa forumu yesillendirirsin9070XT alanlar varsa crimson desert oyun kodu veriyormuş sanırım ama vatanın kampanya sayfasını bulamadım sordum haber gelsin indirim konusuna yazacağım verip vermediklerini