🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

9070XT alanlar varsa crimson desert oyun kodu veriyormuş sanırım ama vatanın kampanya sayfasını bulamadım sordum haber gelsin indirim konusuna yazacağım verip vermediklerini

Arkadaşlar bir sorum var ben de şimdi kartı satın aldım da RE Requiem kampanyasına nasıl katılım sağlayabiliriz? Çünkü faturası pazartesi ancak kesilir bunun fakat kampanya pazar gecesi bitiyor ne yapabiliriz fikri olan var mı?
alamazsın

9070XT alanlar varsa crimson desert oyun kodu veriyormuş sanırım ama vatanın kampanya sayfasını bulamadım sordum haber gelsin indirim konusuna yazacağım verip vermediklerini
crimson ile re9 takas edecek varsa pm atabilir 5070ti yi alıyorum re9 var halı hazırda :D

Al-sat düşünen varsa üzülür benden söylemesi. Aldığınız fiyata zor satarsınız.
Mevcut piyasa da al sat için ürün almak artık riskli fiyatlar belirli bir seviyeye geldi 1 yıl sonra yeni seriler gelecek zaten ancak ihtiyacı olan kur global riskler nedeniyle alması mantıklı bir de oem paketler o kadar fiyatları arttı ki tekli bileşen daha mantıklı oldu artık

ben de o geçişi beğendim :D ama ince olması çok eksi benim gözümde bu fiyata tabii hiç önemli değil bunlar
Dimi incecik.Bende güzel görünüşlü bir sistem topluyordum tek ekran kartı kaldı şuan.Bu hafta alacağım indirim güzelde sonra kasaya bakınca da pişman olmak istemiyorum arada kaldım şimdi ya bu yada 9070 XT Taichi.6 yıl sonra pc toplayalım diyoz her şey çıkıyor ben anlamıyorum ki bileydim çirkin bir şey toplar 5080 falan alırdım.

Dimi incecik.Bende güzel görünüşlü bir sistem topluyordum tek ekran kartı kaldı şuan.Bu hafta alacağım indirim güzelde sonra kasaya bakınca da pişman olmak istemiyorum arada kaldım şimdi ya bu yada 9070 XT Taichi.
ikisi arasında ben de kalırdım görüntü olarak diziyorsan taichi , sanırım ben bunu alırdım

Hocam faturasız da olur diyorsanız mail yolluyorum şimdi.
fatura gelince bir daha atarsın mağaza teslimde deneyebilirdin bazı mağazalarda stok oluyor.
1773517567211.webp

Takipteyim oyun veriyorsa forumu yesillendirirsin :)

arkadaşlar fatura tarihini 1 gün önceye çekin :) denendi onaylandı. Re4 remake de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri