Öneri 4000₺ Klavye Önerisi

Parzival97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
956
Bütçe
4000
İyi forumlar. 4000₺ bütçe ile klavye almak istiyorum. Creamy olması tercihim, clicky sesleri çok sevmiyorum.

Şuan Omen Encoder ile beraber harici bilek desteği kullandığım için daha küçük boyutlu klavyelerin görüntü olarak kötü duracağını düşündüğüm için %100 layout klavye istiyorum.

Aklımda Amazon'da 2681₺ ye satılan Aula F99 var ama beyaz temalı olması ve tuşların saydam olmaması sebebiyle farklı önerileri de almak istiyorum.

Amazon'da hediye kartı bakiyem var. Bu nedenle özellikle Amazon'dan baktım ama farklı siteler de olabilir, öncelik amazon sadece.

İyi forumlar. 4000₺ bütçe ile klavye almak istiyorum. Creamy olması tercihim, clicky sesleri çok sevmiyorum.

Şuan Omen Encoder ile beraber harici bilek desteği kullandığım için daha küçük boyutlu klavyelerin görüntü olarak kötü duracağını düşündüğüm için %100 layout klavye istiyorum.

Aklımda Amazon'da 2681₺ ye satılan Aula F99 var ama beyaz temalı olması ve tuşların saydam olmaması sebebiyle farklı önerileri de almak istiyorum.

Amazon'da hediye kartı bakiyem var. Bu nedenle özellikle Amazon'dan baktım ama farklı siteler de olabilir, öncelik amazon sadece.

Ofiste kullanıyorum, çok memnunum.

Ofiste kullanıyorum, çok memnunum.
Siyahı stokta yokmuş ya.

Siyahı stokta yokmuş ya.
Bence beyaz cok daha iyi benimkide beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose g98 pro, kullanıyorum ve gayet memnunum

Knob olanı yok mu acaba bunların?

Mchose g98 pro, kullanıyorum ve gayet memnunum
Güzelmiş hocam bu ama f99 la iki kat fiyat farkı var, değer mi sizce ?

Knob olanı yok mu acaba bunların?

Güzelmiş hocam bu ama f99 la iki kat fiyat farkı var, değer mi sizce ?

bütce cıkar mı

bütce cıkar mı
Çıkarırım ama aradaki fiyat farkına değecekse. Yani görsellikten ibaretse mesela fark, çıkmak istemem açıkcası.

bütce cıkar mı
Bu ürün nasıl ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,402
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri