Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

G29 kiraladığımda koltuk geriye doğru gidiyordu sürekliz tekerleklerin arkasına terlik koyuyordum çok olmasada işe yarıyordu. Bu sefer farklı yöntemler bulmak lazım, kitaplarla pedal setini sabitlerim diye düşünüyorum.
Pedalları ve koltuğu iyice sabitledikten sonra fren kiti ile kullanmak daha mantıklı. Kit olmadan fren pedalı gerçek bir arabaya göre yumuşak kalıyor çünkü.

Pedalları ve koltuğu iyice sabitledikten sonra fren kiti ile kullanmak daha mantıklı. Kit olmadan fren pedalı gerçek bir arabaya göre yumuşak kalıyor çünkü.
Hocam büyük sıkıntı var masanın demiri yüzünden takamıyorum.

Ekler

• 37842.webp
    37842.webp
    238.7 KB · Hit: 43
Hocam büyük sıkıntı var masanın demiri yüzünden takamıyorum.
Hocam o kocaman demir varken hiç bir direksiyon setini masada kullanamazsın ki. Bunu hesap etmen lazımdı ama :D

Hocam o kocaman demir varken hiç bir direksiyon setini masada kullanamazsın ki. Bunu hesap etmen lazımdı ama :D
neyse bulucam yolunu :D burdan hangisini indirmem lazım benım
1773094369952.webp

PXN Simracing Software
Hocam iyi akşamlar diliyorum biraz konuyla alakasız olacak ama siz bu gamepad işinden anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Bende secuzi lig-3601 var, Claw's Tactical Combat aldım bugün 1200 liraya. Sizce geçmeye değer mi upgrade mi ? Yoksa THUNDEROBOT G80 gibi bir gamepad mi alsam bütçeyi artırıp siz ne dersiniz fikirlerinizi merak ediyorum.

Hocam iyi akşamlar diliyorum biraz konuyla alakasız olacak ama siz bu gamepad işinden anlıyorsunuz diye düşünüyorum. Bende secuzi lig-3601 var, Claw's Tactical Combat aldım bugün 1200 liraya. Sizce geçmeye değer mi upgrade mi ? Yoksa THUNDEROBOT G80 gibi bir gamepad mi alsam bütçeyi artırıp siz ne dersiniz fikirlerinizi merak ediyorum.
Secuziden Tactical Combata geçmek pek upgrade sayılmaz ikisi de aynı sınıfta. G80 TS gibi bir modele geçerseniz upgrade sayılabilir. Ama ben gamepade çok para verilmesi taraftarı değilim. Direksiyon setleri gibi arada fark hissettirmiyor sonuçta. Siz gamepadi boşverin konumuz direksiyon seti size set bakalım 😂

Secuziden Tactical Combata geçmek pek upgrade sayılmaz ikisi de aynı sınıfta. G80 TS gibi bir modele geçerseniz upgrade sayılabilir. Ama ben gamepade çok para verilmesi taraftarı değilim. Direksiyon setleri gibi arada fark hissettirmiyor sonuçta. Siz gamepadi boşverin direksiyon seti konumuz size set bakalım 😂
Para yok be hocam o kadar birde iyi bir direksiyon seti 20k civarı belki de daha fazla sanırım o kadar parayı hak ediyorlar mı sizce bana biraz uçuk geliyor fiyatları o kadarda yarış veya simülasyon oyunuda oynamıyorum gereksiz masraf olur benim için gamepad hoşuma gitti geçen 2 kere bitirdiğim elden ringe girdim. Aşırı zevk verdi gamepadle oynayınca birde böyle sağlam tetik titreşimli gamepad alsam müthiş olur diye düşünüyorum.

Secuziden Tactical Combata geçmek pek upgrade sayılmaz ikisi de aynı sınıfta. G80 TS gibi bir modele geçerseniz upgrade sayılabilir. Ama ben gamepade çok para verilmesi taraftarı değilim. Direksiyon setleri gibi arada fark hissettirmiyor sonuçta. Siz gamepadi boşverin konumuz direksiyon seti size set bakalım 😂
hocam bu fren için yay çıkmıştı onu taktımda fren .ok sert oldu basılamaz oldu arkası kalkıp duruyor yoksa zamanla gevsrmi acaba. Ayarı falan yok sanıırım onun daha

hocam bu fren için yay çıkmıştı onu taktımda fren .ok sert oldu basılamaz oldu arkası kalkıp duruyor yoksa zamanla gevsrmi acaba. Ayarı falan yok sanıırım onun daha
Hocam olayı o zaten o kitin :D Yumuşarsa bir anlamı kalmaz. O kiti daha önce dediğim gibi stand ile kullanmak lazım yoksa pedallar kayar, koltuğunuz geri gider. Yaklaşık 20 kg lık bir ağırlık ekliyor. Sim racing için gerekli ama ETS'de vs kullanmanıza gerek yok.

Hocam olayı o zaten o kitin :D Yumuşarsa bir anlamı kalmaz. O kiti daha önce dediğim gibi stand ile kullanmak lazım yoksa pedallar kayar, koltuğunuz geri gider. Yaklaşık 20 kg lık bir ağırlık ekliyor. Sim racing için gerekli ama ETS'de vs kullanmanıza gerek yok.
Koltuğum için kitlenebilir tekerlek alıcam yada ilkel yontemlere basvurucam mecbur :D

@Advocate Hocam selamlar,

Yurt dışından PXN marka bir direksiyon seti getirmeyi düşünüyorum, kalite açısından sıralaması nedir direksiyonların? Fiyatına göre bir değerlendirme yapıp alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri