Kasa Fanlarını kontrol edemiyorum

Güncelleme Alfais 4337 de işe yaramadı sorun muhtemelen fanlarda fanlar pwm değil fanı tek olarak anakarta taktığımda pwm kontrolü yine olmadı ama DC kontrole tepki verdi bu yüzden fanları ring yapıp 3 ünü bir porta 4 ünü diğer porta takıp DC kontrol edeceğim Muhtemelen kasanın ucuzluğundan sebep fanlar pwm soketli lakin pwm kontrollü değiller..

Aynı kasa aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi dostum?
Maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme Alfais 4337 de işe yaramadı sorun muhtemelen fanlarda fanlar pwm değil fanı tek olarak anakarta taktığımda pwm kontrolü yine olmadı ama DC kontrole tepki verdi bu yüzden fanları ring yapıp 3 ünü bir porta 4 ünü diğer porta takıp DC kontrol edeceğim Muhtemelen kasanın ucuzluğundan sebep fanlar pwm soketli lakin pwm kontrollü değiller..
Öyle yapınca tepki verdi mi çünkü bende fanları 3 3 1 olarak kullanıyorum 3 tane birbirine bağlı cha1 aynı şekil diğer üçü birbirine bağlı cha2 ve egzoz fanı ise tek başına cha3 portuna bağlı ve hala kontrol edemiyorum ama benim anakartimda DC mod yok sadece pwm olarak gözüküyor ve hazır profiller + manuel mod var hepsini denedim ama kasa fanları tepki vermiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,401
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri