Alt Tab atınca kapanıyor

Veeqp

80+
Reaksiyon skoru
15
merhabalar elimde 7800xt 7800x3d 32ram ve x870 eagle wifi7 anakart var mönitör 300 hz asus bir mönitor oyun oynarken alt tab atınca kapanıyor direkt pc bazen yapıyor bazen yapmıyor ama genel olarak yapıyor sistemde bi ara ekran kartı güncellemesi diye kafayı yemişti ve amd yi silip geri yüklemiştim falan amaşuan güncel sürümdeyim diye düşünüyorum bunu çözümü nedir

merhabalar elimde 7800xt 7800x3d 32ram ve x870 eagle wifi7 anakart var mönitör 300 hz asus bir mönitor oyun oynarken alt tab atınca kapanıyor direkt pc bazen yapıyor bazen yapmıyor ama genel olarak yapıyor sistemde bi ara ekran kartı güncellemesi diye kafayı yemişti ve amd yi silip geri yüklemiştim falan amaşuan güncel sürümdeyim diye düşünüyorum bunu çözümü nedir
PSU dan kaynaklı olabilir PSU nedir

Kasa ile beraber gelen PSU mu kendiniz mi almıştınız?
Maalesef PSU kapak açmadan öğrenilemiyor
1773603002021.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu gözüküyor maksimum

NZXT C750 model bu tek PCI-E kablolu modele bu tarz ekran kartını emanet etmek çok mantıklı değil. Yine de her oyunda sorun yapmaması lazım. Mesela CS2, Valorant tarzı GPU kullanımının az olduğu oyunlarda Alt Tab yaptığında sorun oluyor mu?

Veya oyunların ekran modunu tam ekran yerine "kenarlıksız pencereli ekran" olarak seçtiğinde problem oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,917
Üyeler
190,120
Son üye
eddybey
Geri