🔥İndirim Tp-Link Tl-wa850re 300mbps Wıfı Menzil Genişletici 419TL

Son 1 yılın en düşük fiyatı, geçen 350 liraya düşen modelde ethernet portu yoktu, bu modelde var ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Selam , ürün hangi durumlar için uygundur. İsimden amacı anlaşılıyor , lakin kimler kullanmalıdır.

Selam , ürün hangi durumlar için uygundur. İsimden amacı anlaşılıyor , lakin kimler kullanmalıdır.
Valla evinde 24Mbps altı internet kullananlar hariç kimseye hitap etmiyor bence. Veya arka odada internet çekse yeter 5Mbps de olsa sorun değil ucuz olsun diyen de kullanabilir ama evinde hızlı internet olan az paraya kıysın bence ya 😀

Valla evinde 24Mbps altı internet kullananlar hariç kimseye hitap etmiyor bence. Veya arka odada internet çekse yeter 5Mbps de olsa sorun değil ucuz olsun diyen de kullanabilir ama evinde hızlı internet olan az paraya kıysın bence ya 😀
Genel olarak yorumunuza katılıyorum,bütçe çıkarsa daha iyileri alınmalı dediğiniz gibi ama 24mbps yorumu bir tık abartılı benim evde 100mbps internet vardı bu 45mpbs veriyordu stabil ethernat portu olduğu için paylaşma sebebim oldu. Bağlarsın eski bilgisyara ethernat kablosuyla onuda monitör ve tvde smart tv gibi kullanırsın o amaçla bu paraya mantıklı geliyor bana göre.

Genel olarak yorumunuza katılıyorum,bütçe çıkarsa daha iyileri alınmalı dediğiniz gibi ama 24mbps yorumu bir tık abartılı benim evde 100mbps internet vardı bu 45mpbs veriyordu stabil ethernat portu olduğu için paylaşma sebebim oldu. Bağlarsın eski bilgisyara ethernat kablosuyla onuda monitör ve tvde smart tv gibi kullanırsın o amaçla bu paraya mantıklı geliyor bana göre.
Hocam bu cihazdan ethernet ile internet alabiliyormuyuz. Modemimizden gelen yani

Wifi bağlantısında sorun yaşadığım için linkteki ürünü aldım ve yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda fena değil gibiydi ama sonradan yine kopmalar yaşamaya başladım. Kablonet kullanıyorum ve sanırım problem modemden kaynaklanıyor. Bu yüzden modemide değiştirdim ama sonuç değişmedi. Wifi menzil arttırıcıyı kablo ile denemedim. Hazır indirim yakalamışken sorunu tamamen çözmek adına router almaya karar verdim deneyip görücez. İlgilenen varsa router da indirimde.

Router : https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1BXSRJC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Wifi Menzil Genişletici : https://www.amazon.com.tr/TP-Link-RE315-AC1200-OneMesh-Genişletici/dp/B08R6JH8DG/ref=sr_1_7?crid=33WRFG8XVG80G&dib=eyJ2IjoiMSJ9.oVMAer_zwza-c_Sq5ciwwP_9ppZTJCyYX5BYcIZS-Vk6rlFPbSI6RcfE2BLKHPCYhrFA-FDpiwLOKQxJ-8OAO5doh14YoYDIyS56ZEv6paVbb0rQkkvZF--6GkLVCoxum7PQ6ChHKGps8JqWHySxykEoVZqGiaOMUheahNaZrMh4kqbFIBWt9rvrgsXZERmK_PUCkCdbNmIFe4em_UfrCGOXHfF5g9q8wDnw1vkZPxHewhYNxHJegoScBbB1I56J8nPWr67RMFFErZSbYCDpLVmjta-YnqAIYBGRK3SDZJM.atpH0OIrbDBt8GazQTNurJEs_zIFoBQyUggqWtMeU-g&dib_tag=se&keywords=tp+link+wifi+güçlendirici&qid=1773606956&sprefix=tp+link+wifi,aps,189&sr=8-7

evde ki ölü bölgeler için bu. Aman aman bir performans bekleme, internete girmene yarar içerik falan tüketirsin. Taktığın prize göre performansı değişir.

Biraz bölgedeki parazite ve Wifiye bağlanan cihaza bağlı o durum. İyi koşullarda 50-60Mbps ye kadar görür ama özellikle cihaza birden fazla kişi bağlanınca 24Mbps hızda bile Ping ve hız düşmesi yaptığını gözlemledim bu 300Mbps Wifi 4 cihazların.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,285
Üyeler
190,184
Son üye
Melih Can Demir
Geri