Monitörümde yatay çizgiler var

Aloncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
yaklaşık 2 3 hafta önce monitör aldım ve monitörün alt taewfında 2tane yatay çizgi var ne yapabilirim? Değişim talep edebilirmiyim?
Ürünün kutusunu açarken videoya çekmiştim bir sorun yoktu piksel testide yapmıştım yoktu bir şey ama yaklaşık 1hafta önce çıkt bu çizgiler

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.1 MB · Hit: 26
Panel arızası büyük ihtimal, aynı sorunu 2. monitörümde yaşıyorum. Zamanla artıyor çizgiler. Satın aldığın yerle görüşmeni öneririm.

yaklaşık 2 3 hafta önce monitör aldım ve monitörün alt taewfında 2tane yatay çizgi var ne yapabilirim? Değişim talep edebilirmiyim?
Ürünün kutusunu açarken videoya çekmiştim bir sorun yoktu piksel testide yapmıştım yoktu bir şey ama yaklaşık 1hafta önce çıkt bu çizgiler
sorun monitördeyse garantiye gider biraz bekletebilirler ama değişim veya iade olur. ekran kartından kaynaklı da olabilir ama sabit sürekli varsa monitörde sorun vardır

Arkadaşın dediği gibi evet farklı kabloyla denemeni öneririm ondan olma şansı da var.

1 ay önce garantiye verdiğim monitör ile aynı sorun. Uzun süre monitör açık kaldığında daha da artıyordu.
Bende Ekran hz veya çözünürlüğü değiştirdiğimde bazen yok oluyor bazende üstte daha fazla çıkıyordu. Bir dene istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,664
Üyeler
190,073
Son üye
Gorkemkaptan06
Geri