1.800.000'e kadar premium araç?

Suv düşünürsen seat ateca c5 1.5 dizel eat8 olanı crv

Biz de aynı bütçede bakıyoduk 3 yıllık 80.000 deki araçlar yerine sıfır yönelebilirsiniz , sıfır sportage bakılabilir yeni boş bi paketi çıkmıştı donanım çok sorun değilse
sportagenin en boşuda acayip boş hocam. haklılar da b sınıfı clio parasına c sınıf suv sportage veriyorlar. her yer sert plastık.

hocam elektrikli araç işine pek iyi bakamıyorum ben, ama ioniq 6 lar acayip şık araçlar.
Hocam daha bu sabah bunu izledim.
Abiler devamlı ioniq 6 gömüyor.
İsteyen biri olarak soğudum şahsen.

sportagenin en boşuda acayip boş hocam. haklılar da b sınıfı clio parasına c sınıf suv sportage veriyorlar. her yer sert plastık.
Aynen biraz fazla boş , ilk çıktığında biz 2.200 küsüre cool paketini almıştık o fena değil ama yine de a3 ten mantıklı bana göre

Aynen biraz fazla boş , ilk çıktığında biz 2.200 küsüre cool paketini almıştık o fena değil ama yine de a3 ten mantıklı bana göre
kesinlikle A3 golfün sedan bozması zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha bu sabah bunu izledim.
Abiler devamlı ioniq 6 gömüyor.
İsteyen biri olarak soğudum şahsen.

alfa romeo tonale'yi ikna edebilirsek o da yakışıklı araç

Tonaleyi ioniq 5'e benzetiyorum nedense :d

1773611000929.webp

1773611018834.webp

tonale baya mantıklı , harici biz bakarken 2020-2021 1.5 tsi passat da bakıyorduk , passatta business paket denk geliyor , tek masraf derdi belki kavrama değişimi olabilir harici çok sağlam araba , bir de suvdaki sürüş zevki sedanda yok daha önce sedan kullandıysanız sedan devam edin bence

1 yıldır kullanıyoruz en ufak problem yaşamadık fiyat performans aracı bende tek sorunu fazla yakması o kadar ortalama 10 litre yakıyor
Omoda 5 istiyorum bende elektrikliler zam yerse. Ama Omoda 5 kullanan bir arkadaşın şehir içi ortalaması 11.8
Ama neredeyse aynı fiyata Honda hrv'nin 4.6 şehir içi yaktığını görünce chery'e üzülüyorum.
Malum artık benzin 70₺'ye dayandı.
Elektrikli araçlar ortalama şehir içinde 15kwh yakıyor.
DC şarji 13₺ alsak 100km de 195₺ yapıyor.
Ac ile 7₺'ye evde şarj etsen 105₺'ye geliyor 100km yok.
Cherry'de ise 100km yolu 11l yakıtla 67₺ benzinle 737₺ ye geliyor.
DC şarjla 4 katı evde şarjla 7 kati.
Benim gözüme çok batıyor bu rakamlar artık.

Superb

tonale baya mantıklı , harici biz bakarken 2020-2021 1.5 tsi passat da bakıyorduk , passatta business paket denk geliyor , tek masraf derdi belki kavrama değişimi olabilir harici çok sağlam araba , bir de suvdaki sürüş zevki sedanda yok daha önce sedan kullandıysanız sedan devam edin bence
suvlar yapısı gereği ve ağırlık merkezlerinin üstte olmasından dolayı herhangi bir hatchback ya da sedan araca göre kötü yol tutarlar.
bana kalsa o paralara karakterli hisli bir ton araç var. ama illa içi geniş olacak :D
tonale suvlar arasında yakışıklı araç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,616
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io
Geri