sportagenin en boşuda acayip boş hocam. haklılar da b sınıfı clio parasına c sınıf suv sportage veriyorlar. her yer sert plastık.Biz de aynı bütçede bakıyoduk 3 yıllık 80.000 deki araçlar yerine sıfır yönelebilirsiniz , sıfır sportage bakılabilir yeni boş bi paketi çıkmıştı donanım çok sorun değilse
Hocam daha bu sabah bunu izledim.hocam elektrikli araç işine pek iyi bakamıyorum ben, ama ioniq 6 lar acayip şık araçlar.
Aynen biraz fazla boş , ilk çıktığında biz 2.200 küsüre cool paketini almıştık o fena değil ama yine de a3 ten mantıklı bana göresportagenin en boşuda acayip boş hocam. haklılar da b sınıfı clio parasına c sınıf suv sportage veriyorlar. her yer sert plastık.
kesinlikle A3 golfün sedan bozması zaten.Aynen biraz fazla boş , ilk çıktığında biz 2.200 küsüre cool paketini almıştık o fena değil ama yine de a3 ten mantıklı bana göre
alfa romeo tonale'yi ikna edebilirsek o da yakışıklı araçHocam daha bu sabah bunu izledim.
Abiler devamlı ioniq 6 gömüyor.
İsteyen biri olarak soğudum şahsen.
1 yıldır kullanıyoruz en ufak problem yaşamadık fiyat performans aracı bende tek sorunu fazla yakması o kadar ortalama 10 litre yakıyorCherry grubu icin arka bahçede petrol çıkıyor olması lazım ya.
Tonaleyi ioniq 5'e benzetiyorum nedense :dkesinlikle A3 golfün sedan bozması zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alfa romeo tonale'yi ikna edebilirsek o da yakışıklı araç
tonale baya mantıklı , harici biz bakarken 2020-2021 1.5 tsi passat da bakıyorduk , passatta business paket denk geliyor , tek masraf derdi belki kavrama değişimi olabilir harici çok sağlam araba , bir de suvdaki sürüş zevki sedanda yok daha önce sedan kullandıysanız sedan devam edin bencekesinlikle A3 golfün sedan bozması zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alfa romeo tonale'yi ikna edebilirsek o da yakışıklı araç
Omoda 5 istiyorum bende elektrikliler zam yerse. Ama Omoda 5 kullanan bir arkadaşın şehir içi ortalaması 11.81 yıldır kullanıyoruz en ufak problem yaşamadık fiyat performans aracı bende tek sorunu fazla yakması o kadar ortalama 10 litre yakıyor
suvlar yapısı gereği ve ağırlık merkezlerinin üstte olmasından dolayı herhangi bir hatchback ya da sedan araca göre kötü yol tutarlar.tonale baya mantıklı , harici biz bakarken 2020-2021 1.5 tsi passat da bakıyorduk , passatta business paket denk geliyor , tek masraf derdi belki kavrama değişimi olabilir harici çok sağlam araba , bir de suvdaki sürüş zevki sedanda yok daha önce sedan kullandıysanız sedan devam edin bence