LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
- Konu Sahibi Konu Sahibi
YazdımBen satacağım hocam. özelden yazabilirsin
YazdımBen satacağım hocam. özelden yazabilirsin
Bynogame itemsatış vb bi yerden satarsan alırımbenim ekran kartı gelirse bu hafta vereyim sana hesaplı bir fiyattan ben oynamıyorum hikayeli oyun
Bence gelmez gelirse de çok az olurBelki 19 Mart Steam ilkbahar indirimlerinde ufak bir indirim yaparlar.
pc hocası anlatıyo fark var ama ace mini de iyi mouse elin alışıksa.Bunun Ace Mini ile farkı var mı?
Boyut farkı vardır onun dışı farkı var mı bilmiyorumBunun Ace Mini ile farkı var mı?
Farkları yazar mısınpc hocası anlatıyo fark var ama ace mini de iyi mouse elin alışıksa.
ace mini var diye karşılaştırdım videoyu acıp. boyut , ağırlık birde plastik hissiyatı var sensörler aynı gibi elinin boyutuna göre seç işte alacaksan 19 mart dolmak üzereFarkları yazar mısın
Ben boyut diye biliyorumFarkları yazar mısın
Ben boyut diye biliyorum
Epeyden baktığımda 1000hz diyor amaace mini var diye karşılaştırdım videoyu acıp. boyut , ağırlık birde plastik hissiyatı var sensörler aynı gibi elinin boyutuna göre seç işte alacaksan 19 mart dolmak üzere
Ben satarım hocam nvdia kart alınca gelmişti.Resident evil requiem deluxe en ucuz nerden alabilirim
2 si de 1khz dongle al 8k hz oluyo destekliyor dongle yok kutuda n11 hoşgeldin kuponuyla şuan 1500 filan 4k da kullanıyorum ben işlemci 8 de baya yük biniyoEpeyden baktığımda 1000hz diyor ama