semihbinici
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
4060 bende var ve takasa giricem adam 6600xt nin üstüne 1 k daha istedi sizce mantıklı mı
4060 da kalıyorum o zaman takası iptal ediyorum ve şunuda ekliyim oyun oynuyorum yayın açıcam ekran kartım yeterli gibi ama 12gb geçmek istedimdaha kötü karta üstüne para verip mi geçiceksinmacera arama bence takas falan yapma
4060 şuan gayet yeterli , gececeksen üst versiyonlarına bak.4060 da kalıyorum o zaman takası iptal ediyorum ve şunuda ekliyim oyun oynuyorum yayın açıcam ekran kartım yeterli gibi ama 12gb geçmek istedim
Hayır adam öyle söyledi bende gb yüksek diye daha iyi sanıyordumKarıştırdın mi acaba? 4060 verip diğerini alacaksın üstüne de para mı vereceksin? Dengi bile değil?
YouTube da karşılaştırmaları var ekran kartları isimlerini yazarsan hangisi daha iyi daha çok FPS verir görürsün.Hayır adam öyle söyledi bende gb yüksek diye daha iyi sanıyordum
6700xt yanlış yazmışım6600xt nin dengi rtx 3060
takas saçma 6600xt nin üstün 5k verirse geçiş yapa bilirsin
6700xt idi özğr dilerim yanlış yazmışımdaha kötü karta üstüne para verip mi geçiceksinmacera arama bence takas falan yapma
6700xt sorunsuzsa geçmek mantıklı olabilir. hem saf olarak güçlü hemde yayın vs açıcaksan 8gb vram yetmeyebilir. ama 16-17lere çıkabilirsen tavsiyem sıfır yada 2. el 9060xt 16gb alman. çok daha uzun ömürlü olur6700xt yanlış yazmışım kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6700xt yanlış yazmışım
6700xt idi özğr dilerim yanlış yazmışım
4060 tan 6700xt ye geçerken üstüne para vermen mantıksız ikisininde piyasası hemen hemen aynı kartlar saf güç olarak 6700xt daha iyi ama fsr 4 desteği yok büyük bir sorun6700xt yanlış yazmışım kusura bakmayın
6700xt yanlış yazmışım
6700xt idi özğr dilerim yanlış yazmı