NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Cyberpunk 2077 de nasıl gözüküyor en merak ettiğim oyun o. Ai improve ne kadar güzelleştirebiliyor acaba.

1773692819479.webp

Çok yapay ve göze batıyor, rahatsız edici :monkahmm:
Redditte fena dalga geçiyorlar.

CABBAR2077'de ortalık premium pavyona döner artık. Beni bozmaz gerçi memleket Angara. DLSS 5'i aktif edince Afterlife tabelası 06_Mega_Show olsun direkt

Ben bu videoyu grafik > oynanış diyen birisine atmıştım, grafik ne kadar iyi olursa oynanışında o kadar iyi olması lazım bu video çok iyi örnek, günümüz oyunlarında bunu göremiyoruz grafiğe abanıyorlar ama oynanış 10 yıl geride kaldı :D

Ben bu videoyu grafik > oynanış diyen birisine atmıştım, grafik ne kadar iyi olursa oynanışında o kadar iyi olması lazım bu video çok iyi örnek, günümüz oyunlarında bunu göremiyoruz grafiğe abanıyorlar ama oynanış 10 yıl geride kaldı :D
herhangi bi oyun oynarken bana zevk vermiyosa istiyosa gerçek hayat oyunu olsun yine oynamam. 2-3 foto çekerim o kadar. En büyük örnek benim için NFS serisi. Tüm nfs serisine steamde sahibim ama hala gidip 2000 yılı yapımı most wanted veya carbon oynuyorum. Çünkü firmalar grafikleri güzel yapacağız diye eski vizyonu kaybettiler. Yılda sadece 1-2 tane oyun bu tarz vizyonda çıkartıp dikkat çekebiliyor.

Geri