-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,984
Çok yapay ve göze batıyor, rahatsız edici
Çok yapay ve göze batıyor, rahatsız edici
Reis o zaman bu adamlar piyasada olmayan kartları için mi özellik tanıtıyor nası oluyo bu?fp4 50 serisinde de yokmuş bu arada.
Dlss 6'da duyurulmuş(!)
Ufff ac shadows oynucaktim beklesek mi ya bunu
DLSS 6.5
DLSS 6.5
Ben bu videoyu grafik > oynanış diyen birisine atmıştım, grafik ne kadar iyi olursa oynanışında o kadar iyi olması lazım bu video çok iyi örnek, günümüz oyunlarında bunu göremiyoruz grafiğe abanıyorlar ama oynanış 10 yıl geride kaldı
herhangi bi oyun oynarken bana zevk vermiyosa istiyosa gerçek hayat oyunu olsun yine oynamam. 2-3 foto çekerim o kadar. En büyük örnek benim için NFS serisi. Tüm nfs serisine steamde sahibim ama hala gidip 2000 yılı yapımı most wanted veya carbon oynuyorum. Çünkü firmalar grafikleri güzel yapacağız diye eski vizyonu kaybettiler. Yılda sadece 1-2 tane oyun bu tarz vizyonda çıkartıp dikkat çekebiliyor.Ben bu videoyu grafik > oynanış diyen birisine atmıştım, grafik ne kadar iyi olursa oynanışında o kadar iyi olması lazım bu video çok iyi örnek, günümüz oyunlarında bunu göremiyoruz grafiğe abanıyorlar ama oynanış 10 yıl geride kaldı![]()