❌İndirim Bitti! COUGAR AIRFACE PRO 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB SİYAH GAMING KASA 5.133 TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Kullanılan psunun modeli Cougar GEC‑850, C tier bir güç kaynağıdır. Psu 3 bin desek, kasa 2 bine geliyor. Fiyat oldukça uygun zaten dip fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir

kullanan var mı dün fazeon f17 850w olan 5500 civarıydı bu daha iyi duruyor

fazeon bronzemuş ama görsel daha iyi tabi diğerine göre psu birde modulermiş o zaman cougar baya güzel :kizginpeepo:

Power atx 3.1 midir. Yani yeni nesil midir? Öyleyse çekeceğim bir adet.

Bilgi için teşekkürler onu arkadaş arayıp sorsa iyi olur bence tam bilemeyiz hangi yıl üretim olduğunu.
İyi olurdu. Benim yeni nesil psu değil. Rog strix 850 kullanıyorum. Kasa koleksiyonum var. Biraz kasa seven biriyim🤣😁. Odamda koleksiyon yapıyorum. Bu da ilgimi çekti.

müşteri hizmetleri bilir mi bilmiyorum ama satın alip olmaz ise iade etmek daha mantıklı :kekw: :kekw:
Ona mantıklıda bu vatan iadene sıkıntı çıkarıyormuş diye duydum her ürün için geçerli mi bilmiyorum ama THH ile uğraşmak istemem şahsen beğenmediğim ürünü iade etmek için

müşteri hizmetleri bilir mi bilmiyorum ama satın alip olmaz ise iade etmek daha mantıklı :kekw: :kekw:
Ben de öyle düşünüyorum. Normalde 8000 küsür kasa ve power. İyi fiyat bence de. Kutuyu açarsak iade oluyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,596
Üyeler
190,241
Son üye
durmusa
Geri