Amazonun sürekli ürün göndermemesi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,431
4 kere ürün sipariş ettim, hiçbiri gönderilmedi. Siparişler belirsiz bir süre sonra iptal ediliyor ve hiçbir bilgilendirme yapılmıyor.

Destekle iletişime geçtiğinizde “Biz bir şey yapamayız,biz bilmiyoruz” gibi cevaplar alıyorsunuz. Buna rağmen aynı ürünler satışta kalmaya devam ediyor ve bu durum sürekli tekrar ediyor.

Ürünü aldığım için başka yerden alamıyorum, param bekletiliyor ve zamanım boşa gidiyor. Bu durum, insanların paraların geçici olarak işlem görüp kullanılıyor olabileceğini düşünmesine yol açıyor.
1773672335951.webp
1773672346119.webp

Hesabın yasaklanmış gibi

öyle olunca alamam veya giremem gerekmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müşteri hizmetleri bir şey demedi ama bilmyom
amazon hesap desteği konusunda öyle , geçen black 11.11 indirimlerinde 1 ürün aldım hesap banlandı . 2 hafta boyunca 1 numarayı aradım , bana dedikleri başka hesap açın dalga geçer gibi

eskiden ödeme alamadığı zaman da bana oluyordu birkaç defa. telefondan appten dener misin bir de

Valla ben 1 saat 1 gün 10 dakika aralıkta bile ürünleri tek tek sipariş verip hepsini anında 1 günde teslim alıyordum ve bir sıkıntı çıkmıyordu.

eskiden ödeme alamadığı zaman da bana oluyordu birkaç defa. telefondan appten dener misin bir de
hocam ödeme alınıyor günler haftalar geçiyor sonra iptal oluyor hemen ilk başta değil

Valla ben 1 saat 1 gün 10 dakika aralıkta bile ürünleri tek tek sipariş verip hepsini anında 1 günde teslim alıyordum ve bir sıkıntı çıkmıyordu.
valla bende yıllardır alışveriş yapıyodum fakat şimdi dalga geçiyorlar cimere şikayet ettim kanıtlarıyla umarım bir işe yarar

kafasına göre iptal ediyor. 3 gün kargo bekledim 3. gün iptal edip hesabı banladı.
bende de günler geçiyor. Ürün yok desem var satmaya devam ediyorlar, parayı alıp kullanılıyor olabileceğini düşünmesine yol açıyor. benim gibi birsürü kişide olabilir

kartınla alakalı da olabilir
hayır para çekiliyor 1 hafta geçiyor (ama belirsiz süre) sonra iptal oluyor ,kartda para vs var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,450
Üyeler
190,211
Son üye
yunusemree.1
Geri