❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Bende zamanında heveslenmiştim güzel şık görünüyor ama o fiyata ikinci monitörü alıp monitör koluyla yan monitör kullanmanın daha mantıklı olacağına karar verdim.

Zamanında çin malı buna benzer ekranım vardı ama sürekli hareket olan ufak bir ekran olunca masada oyun oynarken çok dikkat dağıtıyordu.

Dekor amaçlı alınabilir belki ama o dikkat dağıtması beni gıcık etmişti.

Bende zamanında heveslenmiştim güzel şık görünüyor ama o fiyata ikinci monitörü alıp monitör koluyla yan monitör kullanmanın daha mantıklı olacağına karar verdim.

Zamanında çin malı buna benzer ekranım vardı ama sürekli hareket olan ufak bir ekran olunca masada oyun oynarken çok dikkat dağıtıyordu.

Dekor amaçlı alınabilir belki ama o dikkat dağıtması beni gıcık etmişti.
Genelde kasa içi aksesuar olarak kullanılması daha mantıklı

Corsair Xeneon Edge yerine kullanılabilir. Bir de istediğiniz gibi özelleştirme imkanı var, eğer ikinci ekran olarak kullanabileceksek.
İkinci ekran olarak kullanımı yok diye düşünüyorum

Sanırım rampage yazısının oraya yada ön kısma koyacağım ekranı
Ölçtün mü orayı :)
Bende de aynı tip kasa var. 2 cm var cama kadar :)
1.7-1.8 gibi kalınlık varmış. Ucu ucuna girecek sanırım

Ölçtün mü orayı :)
Bende de aynı tip kasa var. 2 cm var cama kadar :)
1.7-1.8 gibi kalınlık varmış. Ucu ucuna girecek sanırım
Göz kararı sığacak gibi sığmaz ise alt kısımda boşta kalan fan kısmına takarım yer var 😂

Göz kararı sığacak gibi sığmaz ise alt kısımda boşta kalan fan kısmına takarım yer var 😂
Dediğin yazının oraya oturursa süper olur. Direkt mıknatısla tutar. Kabloyu takınca acaba kalınlığı artırır mı şüpheliyim :) Ben de verdim sipariş gece

Kasa ATX desteklese çekerdim hemen matx sevmiyorum daracık geliyor bana mevcut anakartı ATX X870 ile degistiricem mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,057
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri