Genelde kasa içi aksesuar olarak kullanılması daha mantıklıBende zamanında heveslenmiştim güzel şık görünüyor ama o fiyata ikinci monitörü alıp monitör koluyla yan monitör kullanmanın daha mantıklı olacağına karar verdim.
Zamanında çin malı buna benzer ekranım vardı ama sürekli hareket olan ufak bir ekran olunca masada oyun oynarken çok dikkat dağıtıyordu.
Dekor amaçlı alınabilir belki ama o dikkat dağıtması beni gıcık etmişti.
Jumbum da satacakmış. Ve AIDA64 ile InfoTech destekliyormuş.Jumbum Tech 8.8" Universal Screen - Black
Jumbum Tech 8.8" Universal Screen - Blackwww.jumbum.com.tr
Corsair Xeneon Edge yerine kullanılabilir. Bir de istediğiniz gibi özelleştirme imkanı var, eğer ikinci ekran olarak kullanabileceksek.Resmen yarı fiyatına
İkinci ekran olarak kullanımı yok diye düşünüyorumCorsair Xeneon Edge yerine kullanılabilir. Bir de istediğiniz gibi özelleştirme imkanı var, eğer ikinci ekran olarak kullanabileceksek.
Ölçtün mü orayıSanırım rampage yazısının oraya yada ön kısma koyacağım ekranı
Göz kararı sığacak gibi sığmaz ise alt kısımda boşta kalan fan kısmına takarım yer varÖlçtün mü orayı
Bende de aynı tip kasa var. 2 cm var cama kadar
1.7-1.8 gibi kalınlık varmış. Ucu ucuna girecek sanırım
Dediğin yazının oraya oturursa süper olur. Direkt mıknatısla tutar. Kabloyu takınca acaba kalınlığı artırır mı şüpheliyimGöz kararı sığacak gibi sığmaz ise alt kısımda boşta kalan fan kısmına takarım yer var![]()
Ekran aynı ekran 0 dan sistem kuranlar için kasa ile almak daha mantıklı3.5k kasayla alırsan 4.8k garipaynı ekran değil mi https://www.gaming.gen.tr/urun/7639...-gaming-kasa-2-yil-birebir-degisim-garantili/