❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

alınır bence

kasaya koymasan masaya korsun

f-p gibi duruyor
Ya thermalright soğutma alacağım kartta 12k var bilemedim 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H9 flow kasada nereye takabilirim dostlar?
Kasanın güncel durumu bu şekilde;

1773692416039.webp

gayet iyi duruyor arkadaş video atmış sıvı soğutma ekranlılar içinde aynı uygulama üzerinden gif vs koyulabiliyor biraz kötü programı ama idare eder bu fiyata böyle bir ürün almak nimet bence siyah mı alsam beyaz mı :D anakart ram psu kabloları ve ekran kartım siyah kasam beyaz :D hangi renk alsam acaba ?

https://uploadnow.io/f/ZdMnLHH yazılım kötü videoda söylüyorum bakarsın
hocam 2 adet alsak 2 ekrandan da farklı şeyler yasıtılıyor mu ? gif vb falan

gayet iyi duruyor arkadaş video atmış sıvı soğutma ekranlılar içinde aynı uygulama üzerinden gif vs koyulabiliyor biraz kötü programı ama idare eder bu fiyata böyle bir ürün almak nimet bence siyah mı alsam beyaz mı :D anakart ram psu kabloları ve ekran kartım siyah kasam beyaz :D hangi renk alsam acaba ?

hocam 2 adet alsak 2 ekrandan da farklı şeyler yasıtılıyor mu ? gif vb falan

videoda gordugum kadarıyla oluyor galiba

Merhaba turzx için 5 küsür vermek istemeyen varsa mantıklı adata desteği yok sanırım ama thermalright kendi uygulamasından ayarlanıyor, o11 vision compact kasa için aldım gelince fotoğraf atarım. direkt link bırakınca gözükmüyor fiyat burdan sepete ekle deyip alabilirsiniz isterseniz 4999 direk kasada var ekranlı

10 numara turzx'i 5k'ya satan lavuklardan sonra

videoda gordugum kadarıyla oluyor galiba

10 numara turzx'i 5k'ya satan lavuklardan sonra
F-P DURUYOR ÜRÜN ÇEKTİM BİR TANE DENEYEYİM GÜZELSE 1 TANE DAHA ÇEKERİM ARTIK

Ben geçen sene bakıyordum bundan daha kötüleri daha pahalıydı ,çektim bir adet güzel görünüyor.

F-P DURUYOR ÜRÜN ÇEKTİM BİR TANE DENEYEYİM GÜZELSE 1 TANE DAHA ÇEKERİM ARTIK

bence stok bitmeden alacaksaniz 2 tane alin ekran işte normal çünkü stoğu bitecek büyük ihtimalle sonra geri getirecekler 1 ayda ondan sonra fiyatı 3.5 4den vericekler

Lian li o11 vision aldıracaklar bana en sonunda ya yeter yeter kartta para kalmadı yeterrr

bence stok bitmeden alacaksaniz 2 tane alin ekran işte normal çünkü stoğu bitecek büyük ihtimalle sonra geri getirecekler 1 ayda ondan sonra fiyatı 3.5 4den vericekler
olsun hocam ya 1 tanede yeter şuan kasada nereye koyacağımı seçmeye çalışıyorum :D

Lian li o11 vision aldıracaklar bana en sonunda ya yeter yeter kartta para kalmadı yeterrr
çok güzel bir kasa tavsiye ederim ama argb kablo döşeyeceksen lianli falan zor oluyor bilgin olsun sıkış tepiş oluyor

valla evet ya suan aklimda donuyor birseyler benimde ayni sekilde

birşeyler fp olunca tutamiyorum kendimi
Sanırım rampage yazısının oraya yada ön kısma koyacağım ekranı

Ekler

• IMG-20260307-WA0004.webp
    IMG-20260307-WA0004.webp
    237.1 KB · Hit: 108
  • IMG-20260307-WA0006.webp
    IMG-20260307-WA0006.webp
    280.7 KB · Hit: 110
  • 17736934331514226302021600791455.webp