OLED Monitör önerisi bekliyorum

Ben 7800x3d ve 4070 ti super sistemde 300 civarı alıyordum yanlıs hatırlamıyorsam. 280hz rahatlıkla yeter. Zaten yetmese bile gsync var.
hayır de olmaz de 170k taksit ödedim daha yeni alma de

Bütçem 30-35k arasında, daha fazla çıkmayı düşünmüyorum. Önümüzdeki ay sonu veya mayıs başı gibi almayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynuyorum.

Amazon.com.tr

Aklımda ki tek ürün bu farklı tavsiyelere açığım. @Tayfunns hocam sizin önerilerinizi de ayrıca merak ediyorum.
Yani 1-2 ay evvel samsung g8 i bundan 5k daha fazla paraya 9 ay vadesiz taksitle almışken mantıklı gelmedi o fiyat

Yani 1-2 ay evvel samsung g8 i bundan 5k daha fazla paraya 9 ay vadesiz taksitle almışken mantıklı gelmedi o fiyat
Aynı fırsatı benim de yakalayabileceğimi kesin olarak söyleyemeyeceğimiz için şimdilik bunu düşünmek zorundayım hocam.

O sistem oled'i hakkediyor.
en iyi seçenek Xg27aqwmg diyorsun doğru mudur? tandem oled qdoled glossy gibi terimler duydum daha iyi olduğunu söyleyenler oluyo fikrin nedir

en iyi seçenek Xg27aqwmg diyorsun doğru mudur? tandem oled qdoled glossy gibi terimler duydum daha iyi olduğunu söyleyenler oluyo fikrin nedir
2k olarak evet ama fiyatı biraz tuzlu ben olsam zorlar 4k alırdım. Ama 2k en iyisi olsun diyorsan bu en iyisi. Tabii kötü bir ünite denk gelirse grey banding can sıkabilir.

Hocam biraz bekleyin ben almaya yakın alın sizde, stok bitmesin oturur ağlarım burda :)

Hocam biraz bekleyin ben almaya yakın alın sizde, stok bitmesin oturur ağlarım burda :)
şuan ana paramdan sadece anam kaldı not aldım ilerleyen vakitlerde hanımı dolandırırsam alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k olarak evet ama fiyatı biraz tuzlu ben olsam zorlar 4k alırdım. Ama 2k en iyisi olsun diyorsan bu en iyisi. Tabii kötü bir ünite denk gelirse grey banding can sıkabilir.
4k önerin varsa onu da not alayım performansıma göre onu da alabilirim

şuan ana paramdan sadece anam kaldı not aldım ilerleyen vakitlerde hanımı dolandırırsam alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4k önerin varsa onu da not alayım performansıma göre onu da alabilirim
39k ya Mag272up x24. Grey banding şansı var woled de bu arada aklınızda bulunsun. Eğer grey banding olmasın veya hic fark edilmesinstiyorsanız qd oled alın. Az veya çok kaçınılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri