Tehdit eden panelci yakalanabilir mi?

LineX

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba, biriyle kavga ettim kendisinde panel olduğunu kimlik bilgilerime, adresime, telefon numarama ve soy ağacıma erişeceğini söyledi. Onu ihbar edeceğimi söylediğimde bana benim yaptığımı kanıtlayamazsın vpn açıp sanal makineden tora girerek yapıyorum kimsenin bulması imkansız hiçbir iz bırakmıcam dedi. Buna napabilirim? Dediği gibi hiçbir iz bırakmadan verilerime erişip yakalanmayabilir mi?

hayır vpn açtığında bulması zorlaşır ama vpn açtıktan sonraki diğer normal internet paketlerine kıyasla bıraktığı olağandışı izlerden dolayı Wireshark gibi uygulamalarla tespit edilebilir,CİMER e başvur

hayır vpn açtığında bulması zorlaşır ama vpn açtıktan sonraki diğer normal internet paketlerine kıyasla bıraktığı olağandışı izlerden dolayı Wireshark gibi uygulamalarla tespit edilebilir,CİMER e başvur
emniyete yönlendiriyor direkt hiç bir şeye yaramıyor kısaca

Ee bilgilerine erişse nolacak hocam, kendi tcmi ben de biliyorum dersin

Bilgisayarına sızacağım diyen çocuk daha kendi odasının kapısını kilitleyemiyordur. VPN açınca görünmez olduğunu sanan birinden mi korkuyorsun gerçekten? Rahat ol, en fazla senin yerine pide siparişi verir, onu da parası yetmez iptal eder🤣

Engelle kanka panel herkeste var şu devirde en baba bulur zaten korkutmaya çalışır adına kredi çekebilecek hali yok

Merhaba, biriyle kavga ettim kendisinde panel olduğunu kimlik bilgilerime, adresime, telefon numarama ve soy ağacıma erişeceğini söyledi. Onu ihbar edeceğimi söylediğimde bana benim yaptığımı kanıtlayamazsın vpn açıp sanal makineden tora girerek yapıyorum kimsenin bulması imkansız hiçbir iz bırakmıcam dedi. Buna napabilirim? Dediği gibi hiçbir iz bırakmadan verilerime erişip yakalanmayabilir mi?
toru nasıl kullanacağını bilmediğine yemin edebilirim 2000yıllık devlet aklı o çocuğa hiç bir şey yapmaz engelle geç çocuğun bulunmasıda imkansız değil devlet istese şu çocuğu 1 saatte dımdızlak eder

Ee bilgilerine erişse nolacak hocam, kendi tcmi ben de biliyorum dersin
hocam yok ondan korkmuyom zatende ailemi falan araması can sıkıcı adresime bişeler yollarsa falan ben uğraşcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarına sızacağım diyen çocuk daha kendi odasının kapısını kilitleyemiyordur. VPN açınca görünmez olduğunu sanan birinden mi korkuyorsun gerçekten? Rahat ol, en fazla senin yerine pide siparişi verir, onu da parası yetmez iptal eder🤣
yakalanmaz mı diyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toru nasıl kullanacağını bilmediğine yemin edebilirim 2000yıllık devlet aklı o çocuğa hiç bir şey yapmaz engelle geç çocuğun bulunmasıda imkansız değil devlet istese şu çocuğu 1 saatte dımdızlak eder
bişey çıkmaz mı hocam hiç uğraşma mı diyosun

Son düzenleme:
Engelle geç hocam uğraşma g0tu bklu ergenle panel herkesin elinde var en fazla evine pizza yollar şuana kadar bişey gelmediyse evine unut gitsin

Bulunur

Hacı paradoks var burada. Sen adamı bulup şikayetçi olunca zaten bilgilerine erişmiş olacak 🤣 Müşteki ifade tutanağında tc kimlik numaran ana baba adın adresin telefon numaran her şeyin yazılıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,496
Üyeler
190,224
Son üye
Yeabundle12
Geri