onun yerine atk a9 ultimate veya pro max modellerine bakın2.5 3k bütçem var ne almalıyım gpx shape kullanmak istiyorum
ultra max ile tek farkı pixart mcu nordic mcu olması ne fark yaratır fps oyunlarındaonun yerine atk a9 ultimate veya pro max modellerine bakın
kalite olarak ve uzun süre kullanım olarak memnun eder mi? da v2den geçicemyani siz hissetmezsiniz farkı çünkü tepki süresi 000.2 milisaniye iken o 000.1 milisaniyeye düşer
wraith w1 al kesinlikle2.5 3k bütçem var ne almalıyım gpx shape kullanmak istiyorum
ondada pixart mcu varwraith w1 al kesinlikle
aynı mcu var diye a9 mu alacaksın. atk da a serisi giriş seviye. ve w1 fiyatına göre sunduklarıyla öne çıkıyo. bende şuan atk x1 ultimate v2 var yanında da wraith w1 kullanıyorum. ve w1 i aldıktan sonra atk x1 i pek elime almaz oldum. ki x1 a9 dan çok daha iyiondada pixart mcu var
a9 düz ile a9 ultimate aynı olmadığına göre ultimate olanda mı giriş seviyeaynı mcu var diye a9 mu alacaksın. atk da a serisi giriş seviye. ve w1 fiyatına göre sunduklarıyla öne çıkıyo. bende şuan atk x1 ultimate v2 var yanında da wraith w1 kullanıyorum. ve w1 i aldıktan sonra atk x1 i pek elime almaz oldum. ki x1 a9 dan çok daha iyi
kasa aynı içi farklıa9 düz ile a9 ultimate aynı olmadığına göre ultimate olanda mı giriş seviye
a9 alınmaz mı diyosunuz ama w1 hoşuma gitmiyor görüntüüsükasa aynı içi farklı
alınmaz demiyorum ama w1 daha mantıklı. sadece yanında gönderdikleri ekranlı doungle bile öne çıkarıyo. atk alacaksan x1 de önerebilirim ama ikisini de kullanan biri olarak w1 çok daha tatmin ediyoa9 alınmaz mı diyosunuz ama w1 hoşuma gitmiyor görüntüüsü
w1in ön satışı bile yok tükenmiş durumda x1de öylealınmaz demiyorum ama w1 daha mantıklı. sadece yanında gönderdikleri ekranlı doungle bile öne çıkarıyo. atk alacaksan x1 de önerebilirim ama ikisini de kullanan biri olarak w1 çok daha tatmin ediyo