Öneri Atk A9 Pro alınır mı? ?

utqq_10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
2.5 3k bütçem var ne almalıyım gpx shape kullanmak istiyorum

yani siz hissetmezsiniz farkı çünkü tepki süresi 000.2 milisaniye iken o 000.1 milisaniyeye düşer

ondada pixart mcu var
aynı mcu var diye a9 mu alacaksın. atk da a serisi giriş seviye. ve w1 fiyatına göre sunduklarıyla öne çıkıyo. bende şuan atk x1 ultimate v2 var yanında da wraith w1 kullanıyorum. ve w1 i aldıktan sonra atk x1 i pek elime almaz oldum. ki x1 a9 dan çok daha iyi

aynı mcu var diye a9 mu alacaksın. atk da a serisi giriş seviye. ve w1 fiyatına göre sunduklarıyla öne çıkıyo. bende şuan atk x1 ultimate v2 var yanında da wraith w1 kullanıyorum. ve w1 i aldıktan sonra atk x1 i pek elime almaz oldum. ki x1 a9 dan çok daha iyi
a9 düz ile a9 ultimate aynı olmadığına göre ultimate olanda mı giriş seviye

a9 alınmaz mı diyosunuz ama w1 hoşuma gitmiyor görüntüüsü
alınmaz demiyorum ama w1 daha mantıklı. sadece yanında gönderdikleri ekranlı doungle bile öne çıkarıyo. atk alacaksan x1 de önerebilirim ama ikisini de kullanan biri olarak w1 çok daha tatmin ediyo

alınmaz demiyorum ama w1 daha mantıklı. sadece yanında gönderdikleri ekranlı doungle bile öne çıkarıyo. atk alacaksan x1 de önerebilirim ama ikisini de kullanan biri olarak w1 çok daha tatmin ediyo
w1in ön satışı bile yok tükenmiş durumda x1de öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,323
Üyeler
190,189
Son üye
Qyrox37
Geri