Büyük kasa tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Yeni ekran kartına geçtim 5070 ti colorful Battleax büyük bir kart kasama ucu ucuna sığdı ve Ekrankartı güç kablosu kasanın tamperli cam yerine değip sıkıştırıyor görseldeki gibi açık tutuyorum anakartım A620M S2H ve odamda çok tozlanıyor kaliteli bir şey almak istiyorum büyük olursa çok iyi olur bütçe 5 6 k arası

Ekler

• image.webp
    image.webp
    441 KB · Hit: 37
Yeni ekran kartına geçtim 5070 ti colorful Battleax büyük bir kart kasama ucu ucuna sığdı ve Ekrankartı güç kablosu kasanın tamperli cam yerine değip sıkıştırıyor görseldeki gibi açık tutuyorum anakartım A620M S2H ve odamda çok tozlanıyor kaliteli bir şey almak istiyorum büyük olursa çok iyi olur bütçe 5 6 k arası
Anakartında matx miş zaten, msi mag pano m100r pz akvaryum bakabilirsin ama atx anakart sığma ilerde alırsan

Nzxt h6 flow aldım buz gibi calısıyor, ama sonradan bi egzoz üç intake eklemek lazım

Anakartında matx miş zaten, msi mag pano m100r pz akvaryum bakabilirsin ama atx anakart sığma ilerde alırsan
https://www.n11.com/urun/nzxt-h-ser...u-kasasi-siyah-49827861?magaza=aptekteknoloji
Bunu almayı planlıyorum power suplayda nzxt 750
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt h6 flow aldım buz gibi calısıyor, ama sonradan bi egzoz üç intake eklemek lazım
NZXT çok övüyorlar

Lian Li vector v100r 'da düşünülebilir

MSI mag pano 100r

Kendi stok fanlarını Asus prime mr120 fanlar ile değiştirdim ve sıcaklık konusunda çok fark etti.
20260314_223411.webp
20260314_223755.webp

h6 flow bu bütçede en iyisi gibi al geç

https://www.n11.com/urun/nzxt-h-ser...u-kasasi-siyah-49827861?magaza=aptekteknoloji
Bunu almayı planlıyorum power suplayda nzxt 750

NZXT çok övüyorlar
güzel kasa mag panoya göre küçük ama oda büyük. Mag pano direk canavar büyüklükte o yüzden sığdırmaktada zorluk çekiyosun benim masam geniş ona rağmen zor sığdı mousepad de büyük olunca kasanın altına verdim padi

MSI mag pano 100r

Kendi stok fanlarını Asus prime mr120 fanlar ile değiştirdim ve sıcaklık konusunda çok fark etti. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bende asiahorsenin fanlarına geçmeyi düşünüyorum alta intake de ekleyeceğim. ama şuan bile 3 intake 1 egzozla buz gibi çalışıyor kasa

bende asiahorsenin fanlarına geçmeyi düşünüyorum alta intake de ekleyeceğim. ama şuan bile 3 intake 1 egzozla buz gibi çalışıyor kasa
3060ti kullanıyorum şuan. 5070ti alacağım için hem soğtuma desteği olsun hem görüntü açısından ekledim alttakileri. Fanlar indirimdeyken aldım. Stok fanları aşırı aydınlatma yapıyordu ayrıca. Bunlar baya sade ve güzel görüntü oluşturdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,589
Üyeler
190,241
Son üye
durmusa
Geri