Yardım Setup için beyaz masa bakıyorum.

Itonlyconcernsme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Kullanıyor musun bu masayı?

Ben 6-7 aydır kullanıyorum hocam bu ms2 model masayı. Sallantı hiç yok. Altta araya atılan parça sayesinde sallanmanın önüne geçmişler. Ben o zaman 1.600 ₺'ye almıştım. Aşırı f/p bir ürün.

Ben 6-7 aydır kullanıyorum hocam bu ms2 model masayı. Sallantı hiç yok. Altta araya atılan parça sayesinde sallanmanın önüne geçmişler. Ben o zaman 1.600 ₺'ye almıştım. Aşırı f/p bir ürün.
Hayır Hocam Fakat Masanın Destekleri Güzel Kablo Gizleme Alanı Var Bence Fiyatına Göre En İyisi .
Hocam masanın taşıma kapasitesi 30 35 kg. Ben kasayı üste koyacağım. Taşımaz büyük ihtimalle. Kasam 22 23 kg, monitör ve monitör standı 6kg falan yapar zar zor taşır yani klavye mouse gamepad onlarda 1 kg yapar toplamda. Başka öneri var mı?

Hocam masanın taşıma kapasitesi 30 35 kg. Ben kasayı üste koyacağım. Taşımaz büyük ihtimalle. Kasam 22 23 kg, monitör ve monitör standı 6kg falan yapar zar zor taşır yani klavye mouse gamepad onlarda 1 kg yapar toplamda. Başka öneri var mı?

Benim kasa da oldukça ağır ve dolu hocam :) Msi mag pano 100r pz
Monitör standla birlikte masaya takılı direkt. Bahsettiğiniz ağırlıkları rahatlıkla taşıyor. Üstüne ben koltuğu yatırıp üzerine ayaklarımı atıp takılıyorum bir şeyler izlerken :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,281
Son üye
omarvin
Geri