🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Bok atmak: " Oyun çok kötü. Alanların 1800 lirası boşa gitti diyebilirim. "

Eleştiri yapmak: "Oyun bence yeterince başarılı olmamış, almadan önce değerlendirmelere daha detaylı bakmanızı öneririrm çünkü şurası burası kötü ve şurası çok sıkıcı olmuş ayrıca optimizasyon konusunda da bence başarılı değiller"

Dilini daha doğru kullanırsan insanlara düşünceni daha kolay benimsetebilirsin bu değersiz bir yorum olmuş.
İnsanlık dersi nasıl verilir adlı çalışma

Oynadığım kadarıyla önemsenecek bir hikayesi veya karakterleri yok gibi duruyor ayrıca kontrolleri de zaman zaman çok karışık olabiliyor. Biraz ara verip başka bir oyun oynayayım desen veya birkaç gün oynamasan unutursun oyunu valla.

Bunlar dışında kötü bir yanını görmedim tam benim aradığım oyun Skyrim gibi dolu dolu ve bir sürü etkinlik bulunan, nereden ne çıkacağı belli olmayan devasa bir oyun. Bu tarz sevenler için harika. Şu anlık 10/8

Son düzenleme:
Dün oyunu 1 saat izledim. Skyrim tarzı çok iyi yapmışlar acc vs. Katmışlar herşeyi. Başta zor alışma

Eneba dan alırken farklı farklı kartlar denedim hepsinin ayarı ancak sürekli hata veriyor hangi kartla aldınız

Eneba dan alırken farklı farklı kartlar denedim hepsinin ayarı ancak sürekli hata veriyor hangi kartla aldınız
Valla hocam benim de aynı şekilde oldu ben de saldım en son... Sanal kredi kartı da denedim banka kartı da. Y dışı alışverişe de açıktı ama bir türlü aldırmadı.

oyunu pre order alanlar black desert online için kod veriyor satmak istiyen varsa onu alabilirim

Senin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz
Kanka ne kadar saçma konuşmuşsun böyle gerçekten. Adam 1800tl verip oyun alıyor dolandırıcılık gibi bahsetmişsin. Oyunun harika olmasına gerek yok güzel bir oyun olması yeterli 7 puan almış bu ortalamanın üstünde güzel bir oyun olduğunu gösterir her oyunun 90 95 puan almasına gerek yok.

Valla hocam benim de aynı şekilde oldu ben de saldım en son... Sanal kredi kartı da denedim banka kartı da. Y dışı alışverişe de açıktı ama bir türlü aldırmadı.
alamıyorum bende var mı sorunu çöze bilen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri