3uncubayezit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 386
Tüh kaçırdık. Hocam başka kod varsa pm ile alabilirim.ekstra hediye gelen kod ilk kapan alırEdit: (aktif edildi)
Son düzenleme:
Tüh kaçırdık. Hocam başka kod varsa pm ile alabilirim.ekstra hediye gelen kod ilk kapan alırEdit: (aktif edildi)
İnsanlık dersi nasıl verilir adlı çalışmaBok atmak: " Oyun çok kötü. Alanların 1800 lirası boşa gitti diyebilirim. "
Eleştiri yapmak: "Oyun bence yeterince başarılı olmamış, almadan önce değerlendirmelere daha detaylı bakmanızı öneririrm çünkü şurası burası kötü ve şurası çok sıkıcı olmuş ayrıca optimizasyon konusunda da bence başarılı değiller"
Dilini daha doğru kullanırsan insanlara düşünceni daha kolay benimsetebilirsin bu değersiz bir yorum olmuş.
Hali hazırda steam den almıştım, hediye geldi deluxe keydi kullanan arkadaşa bayram hediyesi olmuş oldu,elime olurda key gelirse atarım sana söz.Tüh kaçırdık. Hocam başka kod varsa pm ile alabilirim.![]()
Eyvallah reisim, iyi bayramlar dilerim.Hali hazırda steam den almıştım, hediye geldi deluxe keydi kullanan arkadaşa bayram hediyesi olmuş oldu,elime olurda key gelirse atarım sana söz.
Bir de bu var, videolar iyi fikir veriyor:Enis video yapmış, değer değmez olayı hakkında fikir verebilir:
Valla hocam benim de aynı şekilde oldu ben de saldım en son... Sanal kredi kartı da denedim banka kartı da. Y dışı alışverişe de açıktı ama bir türlü aldırmadı.Eneba dan alırken farklı farklı kartlar denedim hepsinin ayarı ancak sürekli hata veriyor hangi kartla aldınız
Kanka ne kadar saçma konuşmuşsun böyle gerçekten. Adam 1800tl verip oyun alıyor dolandırıcılık gibi bahsetmişsin. Oyunun harika olmasına gerek yok güzel bir oyun olması yeterli 7 puan almış bu ortalamanın üstünde güzel bir oyun olduğunu gösterir her oyunun 90 95 puan almasına gerek yok.Senin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz
alamıyorum bende var mı sorunu çöze bilenValla hocam benim de aynı şekilde oldu ben de saldım en son... Sanal kredi kartı da denedim banka kartı da. Y dışı alışverişe de açıktı ama bir türlü aldırmadı.
Bende durum hâlâ aynı, anlam da veremiyorum. Siz hangi bankanın kartıyla deniyorsunuz?alamıyorum bende var mı sorunu çöze bilen