Senin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüzoyun sana göre kötü bana göre diğil benim tarzımla uyuşan bir oyun metacriticte oy veren dallamalar gibi kontrol şemasına woke liğine diğil oynanışına combatına görsel sanat tasarımına şurda ne varmış burda ne varmış diye keşif hissini bana geçiren devas bi açık dünya var önümde ve bu benim için yeterli bir oyun hikayeye gelicek olursak vasatın üstü olması yeterli bdo oynamış saatlerini gömmüş biri olarak bu benim için yeterli kaldiki kimse bi witcher 3 hikayesi beklemiyordu ayrıca metacriticdeki oylar başlı başına bi saçmalık dragon age vanguardaki woke dalgasına 90 puan verenlerin düşünceleri zerre umrumdada diğil oyuncuların incelemeleri düşünce +8 5 oyu görücek oyun
Keşke dediğin gibi olsa da oyunun ekibinde çalışsam, en azından bu kadar laf yediğim için maaş alıyor olurdum. Ama maalesef sadece kendi paramla aldığım oyunun tadını çıkartıcam Sen öfkenle baş başa kal ben oyunun basitçe beğendiğim ve neden oynamak istediğimden bahsederken örnekleme yaparken sen burda karalama kampanyası yaparak düşünce dikdatörlüğü yapıyorsun yorum ve eleştiri nedir ondan bi haber yoksunsun üstüne bide para verip aldğım oyundan bi haber komple teorisi adı altında karalama kampanyası yapıyorsun her şeyden önce kendini düzgün ifade edebilmeyi eleştiri ile sevmediğin bir içeriğin ne anlama geldiğini anlaman dileğiyle.... son olarak bu tavırlarından anladığım kadarıyla instada x de nasıl etkileşim için millete salça olup ilgi alaka bekliyen kişilerden bi farkın yok gözümdeSenin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz
Enis video yapmış, değer değmez olayı hakkında fikir verebilir:
nekadar olmuşki fiyatı ben deluxeyi 2 bine almıştımeneba zam geldi bu arada
usta oynadın mı oyunu, nesini beğenmedinSenin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz
İnceleme kodu verilenlerden 5080-5090 vardır. Onlar sıkıntı yaşamaz.Merak ettiğim konu şu, inceleme kodu verilen kişiler oyunu Denuvo'lu haliylemi oynadı acaba? Eğer öyleyse optimizasyon yorumları iyiydi fazla fps düşüşü yaşamayız.
hocam rx 6700 çalıştırır mı ?İnceleme kodu verilenlerden 5080-5090 vardır. Onlar sıkıntı yaşamaz.
kral gece 12 de mi yoksa bizim saate göre 1 de mi verilecek biliyormusunKodlar ne zaman verilecek bilgisi olan var mi indirelim bari yaw
istanbul saati gece 1 de gözüküyorKodlar ne zaman verilecek bilgisi olan var mi indirelim bari yaw
yuksek ayarlarda oynamak için en azından bi 3060 ti ve ustu şart bende 5070ti var sorun olcağını zannetmem ama güzel grafik prestle oynamak için min 3060ti ve üstü diyebilirimİnceleme kodu verilenlerden 5080-5090 vardır. Onlar sıkıntı yaşamaz.