🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

oyun sana göre kötü bana göre diğil benim tarzımla uyuşan bir oyun metacriticte oy veren dallamalar gibi kontrol şemasına woke liğine diğil oynanışına combatına görsel sanat tasarımına şurda ne varmış burda ne varmış diye keşif hissini bana geçiren devas bi açık dünya var önümde ve bu benim için yeterli bir oyun hikayeye gelicek olursak vasatın üstü olması yeterli bdo oynamış saatlerini gömmüş biri olarak bu benim için yeterli kaldiki kimse bi witcher 3 hikayesi beklemiyordu ayrıca metacriticdeki oylar başlı başına bi saçmalık dragon age vanguardaki woke dalgasına 90 puan verenlerin düşünceleri zerre umrumdada diğil oyuncuların incelemeleri düşünce +8 5 oyu görücek oyun
Senin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz

Senin Crimson Desert Türkiye ekibinde çalışan biri olduğunu düşünüyorum amacınada ulaştın insanların 1800 lirasına çöktünüz
Keşke dediğin gibi olsa da oyunun ekibinde çalışsam, en azından bu kadar laf yediğim için maaş alıyor olurdum. Ama maalesef sadece kendi paramla aldığım oyunun tadını çıkartıcam Sen öfkenle baş başa kal ben oyunun basitçe beğendiğim ve neden oynamak istediğimden bahsederken örnekleme yaparken sen burda karalama kampanyası yaparak düşünce dikdatörlüğü yapıyorsun yorum ve eleştiri nedir ondan bi haber yoksunsun üstüne bide para verip aldğım oyundan bi haber komple teorisi adı altında karalama kampanyası yapıyorsun her şeyden önce kendini düzgün ifade edebilmeyi eleştiri ile sevmediğin bir içeriğin ne anlama geldiğini anlaman dileğiyle.... son olarak bu tavırlarından anladığım kadarıyla instada x de nasıl etkileşim için millete salça olup ilgi alaka bekliyen kişilerden bi farkın yok gözümde

Oyun da yapılacak çok şey var çeşitlilik fazla yenilikçi gibi duruyor canımı sıkmaz muhtemelen, combat keyifli duruyor, hikaye ortalama olması benim için yeterli fiyatı evet türkiye şartların da pahalı olsa da benim için uzun sürecek ve keyif vereceğini bildiğim oyuna, parayı veririm abi.
Enis video yapmış, değer değmez olayı hakkında fikir verebilir:

hocam bende bakıyorum forumlara almayı düşünüyorum enebadan ama kodu ne zaman atarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta oynadın mı oyunu, nesini beğenmedin

hocam bende dayanamadım aldım enebadan 1860 tl falandı galiba bakalım ilk alışverişim oyun çıktığı gibi keyleri dağıtıyorlar mı ?

Merak ettiğim konu şu, inceleme kodu verilen kişiler oyunu Denuvo'lu haliylemi oynadı acaba? Eğer öyleyse optimizasyon yorumları iyiydi fazla fps düşüşü yaşamayız.
İnceleme kodu verilenlerden 5080-5090 vardır. Onlar sıkıntı yaşamaz.

Kodlar ne zaman verilecek bilgisi olan var mi indirelim bari yaw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,281
Son üye
omarvin
Geri